| Door: Hans vd Meer. | Categorie: Algemeen.

Oproep voor UX Team vrijwilligers

Tijdens de laatste tien jaar is Joomla! op een natuurlijke wijze ontwikkeld tot een oplossing aan de hand van aanwijzingen van vele geweldige vrijwilligers. Terwijl dit tot nu toe goed heeft gewerkt moeten we, om relevant als CMS te blijven, beginnen met het verder dan deze vrijwilligers kijken. We moeten namelijk aan onze eindgebruikers beginnen te denken, wat ze nodig hebben, wat ze willen hebben en hoe zij het CMS gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.

Om dit proces te starten gaan we het momenteel inactieve Joomla! UX Team opnieuw opstarten. Dit team hangt onder het Production Leadership Team en ons eerste project heeft grote invloed op hoe Joomla! 4 er uit ziet en functioneert vanuit een gebruikers gezichtspunt.

Om dit voor elkaar te kunnen krijgen hebben we vrijwilligers nodig! Vooral vrijwilligers die ervaring hebben in één van de volgende punten:

    Enterprise UX (dit is het belangrijkste punt!)
    User research & user testing
    UX Strategy
    UI Design
    International accessibility standards


Als je ervaring hebt op één van deze punten, vul dan het formulier op de volgende link in: https://docs.google.com/forms/d/1UmV...ZW6M0/viewform

Bron: hier het originele artikel van Crystal Harris.