Op 11 juli 2015 was er weer een prima dagje Pizza, Bugs & Fun. Deze keer werden we uitgenodigd door db8 in Nijmegen. Er kwamen op deze warme zomerdag 13 man en vrouw bij elkaar.

PBF 20150711 1

Het was alweer een hele leuke en nuttige dag. De plek was ook prachtig, Hubbels Cowerkplek is gevestigd in een mooi oud schoolgebouw met hoge lokalen, dus best lekker koel binnen. Zo'n PBF-dag wordt aangekleed met koek, fruit, chocolade en snoep. Op de locatie is heerlijke koffie en thee beschikbaar. Voor de lunch werden broodjes bezorgd. Vrijwilligers worden goed verzorgd, dank aan o.a. db8, de PLT van Joomla en Stichting Sympathy.

Er is deze keer iets minder getest, maar ook nu gaan er weer verbeteringen doorgevoerd worden in de code van Joomla, die wij deze dag getest hebben. Een stukje code wordt aangeboden in de code tracker, en door twee testers wordt de situatie voor en na het installeren van de code nagekeken.

PBF 20150711 2

De documentatie van Joomla kreeg deze keer veel aandacht. Op docs.joomla.org kun je steeds meer artikelen, in de Nederlandse vertaling, lezen.
Ons werk viel op, leuk zo'n complimentje op Twitter van @joomladocs. Yeah, #jpositiv!!

Geen pizza!

Het werd geen pizza aan het eind van de dag, maar gewoon een lekkere maaltijd in de kelder van Cafe de Plak. Heerlijk gegeten daar!

Meer?

Tweets zijn terug te vinden met de hashtag #PBFNL.

PBF 20150711 3

Meer lezen over het testen? Kijk op het vertaalde (!) artikel op Joomla! Documentation: https://docs.joomla.org/Testing_Joomla!_patches/nl

Doe jij de volgende keer ook mee? De komende bijeenkomsten zijn in De Meern en Heerenveen. Kijk in de agenda: agenda van Stichting Sympathy.

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
Jisse Reitsma
Heel jammer dat ik er niet bij was. Het ziet er - zoals altijd - heel gezellig uit. En nog eens nuttig!
EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Mooi! En jammer dat ik er dit keer er niet bij kon zijn. Had ik mooi met dat zonnetje op de fiets kunnen komen.<br /><br />Volgende keer beter. 8)
EasyDiscuss Avatar
slibbe
En ik heb niet eerder een PBF meegemaakt waar er zo geconcentreerd gewerkt werd!
EasyDiscuss Avatar
Lex Reurings
En de volgende keer is op zaterdag 10 oktober in De Meern:<br />http://www.joomlacommunity .eu/joomla-gebruikersgroep en/details/587-pizza-bugs-a-fun.html<br />We zien jullie graag!

Reageer

1000 Resterende tekens