Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni werden de jaarlijkse Joomla!dagen gehouden. Ditmaal in Nieuwegein. De 2 dagen waren van begin tot het eind gevuld met interessante en leerzame presentaties van onder andere Wilco Jansen, Jessica Dunbar, Johan Jansens, Henk van Cann, Antonie de Wilde, Fotis Evangelou, Brian Teeman, Peter Martin, Arno Zijlstra, Herman Peeren, Kristof Vandermeeren. Lorenzo Garcia, Mathias Verraes, Michel van Agtmaal, Paul Delbar, Ray Bogman, René Kreijveld en Sander Potjer.

De Joomla!dagen 2009 waren een prachtig, informatief en erg druk bezocht event, waar we vooral hebben kunnen zien welke nieuwe ontwikkelingen er zijn of aan zitten te komen. Joomla! 1.6, K2, Tamka, en Nooku, waren er daar enkele van.

Op beide dagen is JoomlaCommunity.nl met een aantal teamleden aanwezig geweest. Wij vonden het erg leuk om met vele mensen kennis te maken, ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. Ook onze lancering van de Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België is tijdens de dagen met enthousiasme ontvangen, we gaan hier zeker een succes van maken! Daarnaast danken we iedereen die tijdens de dagen feedback en input heeft gegeven voor de verdere verbetering en ontwikkeling van JoomlaCommunity.nl!

joomladagen-09

Foto's door: Jira ICT, Bas Boerman, Marijke Stuivenberg en Sander Potjer

De komende dagen zullen we de diverse presentaties en video interviews online zetten. De videopresentaties die te zien zijn bij de rest van de samenvatting werden gemaakt door CleverContent. Foto's van de JoomlaDagen 2009 kun je bekijken op Flickr. Ben je zelf naar de JoomlaDagen geweest, dan kun je hier je ervaringen kwijt.

Reageer

1000 Resterende tekens