suggesties joomladagenInmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Nederlandse Joomladagen in volle gang. Na drie eerdere succesvolle edities wordt in juni 2009 een nieuwe editie van de Joomladagen georganiseerd. Vanuit JoomlaCommunity.nl helpen wij bij het organiseren van deze dagen. De exacte datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Wij zouden graag vanuit de community willen horen welke onderwerpen jullie graag aan bod zien komen op deze dagen. Wat mag er echt niet in het programma ontbreken? Wat is voor jou een ‘hot-issue’ waar je graag meer over zou willen weten? Of heb je nog hele andere ideeën? Wij gaan dan ons best doen het programma zoveel mogelijk op de wensen vanuit de community af te stellen!

Je kunt je suggesties voor de Joomladagen plaatsen in het topic ‘Suggesties voor Joomladagen 2009’ op het forum van JoomlaCommunity.nl. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties en ideeën! Alvast hartelijk dank.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Der Meister
Is er al een locatie bekend of gevonden?<br />Zo nee, heb ik er misschien wel één beschikbaar!<br /><br />Greetz, Martin
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Met de locatie zijn we druk bezig, ik hoor graag je suggestie, stuur mij anders even een PM op het forum. Thnx!

Reageer

1000 Resterende tekens