| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Ultimate Top 10 Joomla! Extensions

Regelmatig wordt de vraag binnen de Joomla community gesteld wat nou de top 10 Joomla extensies zijn. Deze vraag is lastig te beantwoorden en hangt vaak van de situatie af. Om na te gaan wat de top 10 extensies binnen de Joomla! community zijn heeft Joomlashack een wedstrijd uitgeschreven.

Misschien heb je al eens gehoord over UserVoice. Het is een web 2.0 toepassing waar mensen kunnen stemmen op dingen. Iedereen krijgt een bepaald aantal stemmen, in dit geval 10, en je raadt het al, Joomlashack vraagt je te stemmen op je eigen top Joomla extensies. Je kunt alle stemmen op een extensie inzetten, of verdelen over meerdere extensies.

De enige leidraad is dat je stemt op de extensies waar je niet zonder mee kan. Zorg ervoor dat je eerst zoekt naar een extensie voordat je een stem uitbrengt, zodat dubbele toevoegingen worden voorkomen en voel je vrij om enthousiaste reacties achter te laten! Als je een nieuwe extensie toevoegd, probeer dan die toe te voegen op dezelfde wijze als de extensie in de extensies directory staat vermeld.

Stem hier op je top 10 Joomla extensies.

Om het nog wat leuker te maken geeft Joomlashack prijzen weg. Op 7 juni wordt gekeken naar de tussenstand, de nummer 1 extensie ontvangt dan $200 en nummer 2 een bedrag van $100.

Momenteel ziet de top 3 er zo uit:

 

Lees meer over deze wedstrijd op Joomlashack.