| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Vraag het aan het Joomla! team

joomlaHet Joomla leadership team doet zijn best de transparantie te vergroten en de discussie rond beslissingen open te stellen. Een van de stappen om dit te bereiken is "Ask the Joomla Team". Het idee hierachter is dat twee leden van het Joomla leadership team een uur per week beschikbaar zijn om antwoord te geven op je prangende vragen.

Het vragenuur zal in de vorm van een chatsessie plaatsvinden. Je kunt elke vraag stellen die je wilt. Het Joomla leadership team kan niet beloven dat elke vraag beantwoord zal worden maar ze zullen er wel hun best voor doen. Als het niet direct lukt zal men pogen de vraag op een later moment te beantwoorden.

De chatsessies zullen elke woensdag plaatsvinden, op verschillende tijdstippen zodat iedereen op de wereld kans heeft zijn vragen te stellen. De komende weken ziet het schema er als volgt uit:

Vanavond is dus om 22 uur Nederlandse tijd de eerste chat, bereid je vragen vast voor! Welke vraag wil jij stellen? We zijn benieuwd, laat het ons weten in de reacties!

Hoe doe je mee?

Je kunt deelnemen via je eigen irc client door de #joomla-ask-the-team chat ruimte op irc.freenode.net te benaderen.

Een eenvoudige manier is via de volgende link (dan hoef je geen software te installeren): //webchat.freenode.net/?channels=#joomla-ask-the-team