Recentelijk heeft een artikel op itworldcanada.com gezorgd voor enige opschudding in de internationale Joomlacommunity.Voor wie geen zin heeft om de twee pagina's te lezen hieronder een beknopte samenvatting:

SweetSpot.ca ging in zee met een implementator van Joomla! die de basisbeginselen duidelijk nog niet machtig was. Het resultaat leek weinig op hetgeen men voor ogen had. Sweetspot.ca zocht een redder en vond die in een partner van MicroSoft die als een prins op het witte paard alle problemen heeft opgelost met een mooie .Net site. In het artikel wordt Joomla! afgebrand op punten die duidelijk met onkunde en niets met ontbrekende functionaliteiten binnen Joomla! te maken hebben. Een aardige demo over hoe je een reputatie om zeep kunt helpen.

Het zal weinigen verbazen dat er nogal wat commentaar op dit artikel te vinden is, zowel onder het artikel zelf als ook op de site van joomla.org. Op joomla.org kun je de reactie van Amy Stephen (+ video!) bekijken. Bewonderenswaardig hoe geduldig en aardig ze is gebleven.

Vraag je je af waarom het artikel deze titel heeft? Bekijk dan de pagina van de dame die vergeten is haar bronnen te checken. Nee, geen plaatjes, geen schandpaal.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
xqlusive
Je hoort velen over Brakke Joomla! websites, wat mi altijd neerkomt op onkunde en onwetendheid.<br /><br />Maar dit is wel weer zeer opmerkelijk natuurlijk,
0

Reageer

1000 Resterende tekens