De 12e editie van de JoomlaDagen Nederland zal plaatsvinden van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017.

Misschien kun je je de Joomla!dagen 2016 nog zó voor de geest halen, misschien weet je allang niet meer hoe interessant (en gezellig) de 11e editie was, of misschien ben je nog nooit op de Joomla!dagen geweest.

In al die gevallen goed om te weten: editie nummer 12 staat in de startblokken! Noteer de datums vast in je agenda: vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april 2017.

Ook dit jaar vindt hét Joomla!-evenement van het jaar plaats in Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Wat er precies op het programma zal staan? Dat weten we nu natuurlijk nog niet. Maar het Joomla!dagen-team is druk bezig met de voorbereidingen voor een compleet en afwisselend Joomla-weekend vol presentaties, ontmoetingen, borrels en gezelligheid. Uiteraard kun je ook dit jaar weer blijven eten en slapen. 

Zodra het definitieve programma bekend is zal dit natuurlijk via de verschillende media worden verspreid. Je kunt ons volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws over de Joomla!dagen 2017. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Call for speakers!

Is er een onderwerp waar je veel over weet en wil je die kennis graag delen? Of heb je een goed idee voor een presentatie? Stuur je voorstel naar ons op! Bij deze nodigen we sprekers uit voorstellen voor presentaties en/of onderwerpen in te sturen voor de Nederlandse Joomla!Dagen 2017. De deadline voor inzendingen is woensdag 30 november 2016.

We zoeken niet alleen sprekers over technische onderwerpen, je kan ook een voorstel indienen voor een presentatie met een algemeen onderwerp of een onderwerp dat voor eindgebruikers belangrijk is.

ik wil graag komen spreken

Ook programma suggesties zijn welkom!

Denk mee over het programma van de Joomla!dagen. We zijn benieuwd wat jij interessant vindt om te horen tijdens de Joomla!dagen. We willen graag weten welke onderwerpen je terug zou willen zien en welke internationale gast niet mag ontbreken.

Vul direct het miniformulier in en verras ons met je leuke suggestie(s).

 

Word dit jaar ook sponsor!

Zoals elk jaar doen we een oproep voor sponsoren! Bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen nodigen we uit om het evenement te sponsoren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de vele mogelijkheden te bespreken.

Reageer

1000 Resterende tekens