| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Eerste sprekers voor de Joomla!dagen 2010 zijn bekend

jd10-communityactieDe eerste kandidaat sprekers voor de komende Joomla!dagen op 23 en 24 april zijn bekend gemaakt! Na het daverende succes en comeback van co-founder member Brian Teeman in de Joomlacommunity op de Joomla!dagen 2009 zal hij dit jaar wederom een keynote verzorgen. Bovendien zal hij voor een ieder aanspreekbaar zijn tijdens de meet & greet op de vooravond van de Joomla!dagen in het centrum van Utrecht. Naast Brian Teeman zullen ook Hannes Papenberg, Angie Radtke, Fotis Evangelou en Johan Janssens hun opwachting maken en een presentatie verzorgen.

Hannes werkt momenteel aan de nieuwe Joomla 1.6 release en zal ons op de hoogte brengen van het laatste nieuws rond deze release. Angie is expert op het gebied van toegankelijke websites en is tevens de maker van de "Beez" template voor Joomla 1.5.

Fotis is bekend in de Joomla community om zijn vele Joomla extensies, zijn laatste extensie K2 is een groot succes en brengt veel Joomla 1.6 functionaliteiten al naar 1.5. Ten slotte zal ook Johan dit jaar weer aanwezig zijn. Johan is een van de co-founders van Joomla en ontwikkelt met zijn bedrijf Joomlatools aan het Nooku framework en DocMAN, een van de populairste Joomla extensies.

De komende tijd zullen er meer kandidaat sprekers aan de sprekerslijst worden toegevoegd, wij houden je op de hoogte!

JoomlaCommunity.nl heeft een community kortingsactie in samenwerking met de organisatie van de Joomladagen opgezet. Profiteer als lid van JoomlaCommunity.nl van minimaal 15% korting op je toegangsbewijs voor de Joomladagen! Bekijk de speciale actiepagina voor meer informatie.