| Door: Guido Jansen. | Categorie: Evenementen.

Jira ICT Joomla! opleidingen

jira_joomla_cursus

De vraag naar Joomla! professionals groeit snel. Jira ICT laat weten dat ze in 2009 vol doorgaan met Joomla! cursussen en meer de diepte induiken. Het gaat voorlopig om 25 cursussen, in de categorieën Basis, Administrators, Templates en API Programming.

Bij de opleidingen zal niet alleen aandacht worden besteedt aan de simpelere beheerstaken maar ook complexere zaken als webdesign en PHP-ontwikkeling. De cursussen duren één dag en vinden wisselend plaats in Amsterdam, Utrecht en Zaltbommel. Cursusprijzen beginnen bij €245 (incl. cursusmateriaal en lunch).

Jisse Reitsma van Jira ICT:

In 2009 duiken wij met onze opleidingen nog meer de diepte in. Terwijl wij destijds letterlijk de eerste waren om opleidingen aan te bieden met Joomla! versie 1.5, zijn wij momenteel de enige met een geavanceerde template-opleiding en een 1.5 programmeer-opleiding. De Joomla! Template Webmasters cursus behandelt zaken zoals PHP-code, template overrides en MooTools. De Joomla! API Programming cursus is samengesteld samen met Joomla! 1.5 hoofdarchitect Johan Janssens en is de eerste cursus wereldwijd die MVC op een goede didactische wijze uitlegt. Hier zijn we natuurlijk erg trots op.

Over het opleiding aanbod in het algemeen:

"We zijn druk bezig met onderwerpen waarvan wij voorspellen dat die erg hot zullen zijn in 2009. In plaats van de combinatie Joomla! en VirtueMart hebben we gemerkt dat het relatief nieuwe Magento een stuk krachtiger is en daarom zijn we volop bezig Magento opleidingen op te zetten. We verwachten natuurlijk ook dat Joomla! 1.6 in 2009 uitkomt en dat betekent dat we een bootcamp rond ACL zullen lanceren.

Meer info op cursus.jira.nl.