Sinds 2013 organiseren we door het hele land Pizza, Bugs & Fun's en op zaterdag 8 september 2018 organiseren we een nieuwe sessie in Bussum. Dit wordt de 13e editie. We sluiten hiermee aan op de Duitse Joomlacommunity waar ook op diverse locaties een Pizza, Bugs & Fun sessie zal plaatsvinden die dag. 

Wat:

Joomla verbeteren door bugs zoeken & patches testen. Een groep Joomla-enthousiastelingen komt bij elkaar om aan het Joomla-project te werken. We werken dan de "issue tracker" door: een lijst met bugs en verbeteringen die nog getest moeten worden, of waar nog een patch voor moet worden geschreven. Je kan ook helpen met het vertalen van Joomla en documentatie.

Voor wie:

Iedereen die bekend is met Joomla

Het is een heel leuke dag voor iedereen die met Joomla bekend is en wil bijdragen aan het project. Het is ook een sociale bijeenkomst, je leert mensen kennen en doet veel kennis op.  Na een dag met veel plezier "bugs squashen", gaan we tegen het einde van de middag met zijn allen pizza eten.

In voorgaande PBF's werd er naast het testen van bugs ook uitgelegd hoe je documentatie kunt vertalen. Het aantal mensen dat documentatie vertaald is inmiddels zo groot dat er speciale tafels met vertalers zijn, zodat je direct overleg kunt hebben met mede-vertalers.

Wat heb je nodig?

Joomla 4

Voor degene die met Joomla 4 aan de slag willen is het goed om de documentatie over het opzetten van je systeem ook door te nemen: https://docs.joomla.org/J4.x:Setting_Up_Your_Local_Environment

Dit vereist al wel meer kennis dus het is goed om hier vroeg mee te beginnen.

Datum & locatie:

Zaterdag 8 september, van 10:00 - 17:00 uur bij Perfect Web Team in Bussum (Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ Bussum). Goed bereikbaar per auto en treinstation Bussum-Zuid.

Wat is het (voorlopige) programma?

10.00 - 10.30 Ontvangst met koffie/thee
10.30 - 12.30 Uitleg over hoe het werkt (en de ervaren mensen beginnen alvast)
12.30 - 13.00 Lunch
13.00 - 16.30 Werken aan bugs en documentatie
16.30 - Afsluiting
17.00 - Pizza’s eten.

Kosten:

De locatie en lunch wordt gesponsord door Perfect Web Team en we plaatsen een donatiebox voor vrijwillige bijdragen.

Aanmelden:

Kom je ook? In verband met de catering willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Geef je daarom op!
https://www.joomlacommunity.nl/agenda/pizza-bugs-fun/event/358-joomla-pizza-bugs-en-fun-bussum

Reageer

1000 Resterende tekens