| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Joomla!dagen 2013 op 20 en 21 april in Woudschoten, Zeist

woudschotenNa de succesvolle editie van de Joomladagen in 2012 kan een nieuwe editie van de Joomladagen natuurlijk niet uitblijven. Het Joomladagen team heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en is druk bezig met de voorbereiding en uitwerking van nieuwe ideeën voor de komende Joomladagen. Vandaag maken we alvast de datum en locatie voor de Joomladagen 2013 bekend!

De Joomladagen 2013 zullen op zaterdag 20 en zondag 21 april plaatsvinden in het Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. In 2012 hebben wij ook van deze centraal gelegen en bosrijke locatie gebruik gemaakt. In 2013 hopen wij hier wederom een succesvolle editie van de Joomladagen neer te kunnen zetten! Natuurlijk zorgen we weer voor een compleet Joomla!-weekend; met presentaties, borrels, diner en de mogelijkheid om te overnachten.

In de komende weken zal het Joomladagen team de editie voor 2013 verder uitwerken. Blijf deze site in de gaten houden en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Joomladagen 2013. Dan ben je ook als eerste op de hoogte als de kaartverkoop van start gaat.

Word dit jaar ook sponsor!

De Joomladagen zijn niet mogelijk zonder sponsoren. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen en de Joomladagen willen ondersteunen door te sponsoren. We komen graag met je in contact om meer informatie te geven over de sponsormogelijkheden van 2013.