| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Joomla!dagen 2014 op 22 en 23 maart in Woudschoten, Zeist

woudschoten

Het is zover! Het weekend is geprikt en de locatie is besproken. De komende Joomla!dagen zullen gehouden worden op zaterdag 22 en zondag 23 maart. Ook dit maal is als locatie gekozen voor de bosrijke omgeving van Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Inmiddels is het Joomla!dagen-team weer druk bezig met allerlei voorbereidingen voor een compleet Joomla-weekend; een afwisselend programma van presentaties, ontmoetingen, borrels, diner en eventueel de mogelijkheid om te overnachten.

Zodra het definitieve programma bekend is zal dit natuurlijk via de verschillende media worden verspreid. Je kunt de Joomla!dagen volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook zal de kaartverkoop binnenkort van start gaan. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles omtrent de Joomla!dagen 2014.

Zoals elk jaar zijn er sponsoren nodig om de Joomla!dagen mogelijk te maken. Bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen worden uitgenodigd om het evenement te sponsoren. Word ook sponsor! Het Joomla!dagen team komt graag met je in contact om de vele mogelijkheden te bespreken.