| Door: Hans van der Meer. | Categorie: Evenementen.

Joomla!Dagen 2016

joomladagen2016

De Joomla!Dagen begon dit jaar weer met een Pizza, Bugs & fun waar ongeveer 30 mensen patches hebben getest of documentatie hebben vertaald. De start was iets lastig zonder goede wifi maar gelukkig had het hotel snel een switch met voldoende kabels geregeld. Deze PBF werd zoals het hoort met pizza afgesloten.

jd16nlpbf

Zaterdag en zondag waren er weer ongeveer 200 Joomla! liefhebbers aanwezig om weer de vele presentaties bij te wonen, of zelf een presentatie te geven. Naast presentaties bijwonen kon er ook gediscusseerd worden over Joomla! 4 dat nu in ontwikkeling is en hebben de Joomla! gebruikersgroepen organisatoren een vergadering gehad.

 

jd16nl

En natuurlijk, niet geheel onbelangrijk, het was weer heel gezellig weekend. 's Avonds in de bar werden we weer getrakteerd met optredens van "onze" Joomla! band. En beide dagen begonnen overigens met een performance run, wat soms een lastige combinatie was met de gezelligheid in de bar 's avonds. Persoonlijk heb ik weer nieuwe leuke Joomlers ontmoet en weer bijgepraat met de bekende Joomlers en ik heb nu alweer zin in volgend jaar! #jd17nl

De #JD16NL tweets
Foto's gemaakt door Elisa Foltyn