Pak je agenda erbij! En noteer de 14e editie van de Nederlandse JoomlaDagen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019 zal hét jaarlijkse event voor iedereen die websites bouwt met Joomla plaatsvinden in Utrecht.

Leren op vrijdag

Op de vrijdag staat leren centraal. Vergroot je Joomla-kennis middels workshops en leer hoe je kan bijdragen aan het Joomla-project. Maar vergroot ook je netwerk en leer nieuwe mensen kennen tijdens het nieuwe social-event!

Inspiratie op zaterdag

Zaterdag staat in het teken van inspiratie. Volg een uitgebreid aanbod van presentaties en laat je inspireren over de nieuwste ontwikkelingen, handige tips & tricks en de status van Joomla 4. En wellicht ga jij naar huis met de Joomla-bokaal!

Top! Ik wil graag...

Tickets kopen: nog heel even geduld, binnenkort lanceren we de site en ticketshop!
De locatie weten: we verklappen nu alleen dat het een nieuwe locatie is :-)
Presentatie/workshop geven: super, we zijn benieuwd! Vul de "Call for speakers" in.
Sponsor worden: fantastisch! We horen graag van je, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Helpen: we kunnen nog wat hulp gebruiken, dus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
... een andere opmerking/idee/suggestie geven: onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Reageer

1000 Resterende tekens