| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Joomla!dagen op 2 en 3 april in Conferentiecentrum Kaap Doorn

kaapdoornPak een stift en je agenda erbij of open je favoriete kalender op je computer. Blader naar zaterdag 2 en zondag 3 april 2011 en zet daar groot neer "Joomla!dagen 2011, locatie: Conferentiecentrum Kaap Doorn" (of klik direct hier als je met .ics overweg kan). Kortom, de data en locatie van de Joomla!dagen 2011 zijn bekend!

Op 2 en 3 april 2011 zullen vele Joomla gebruikers, ontwikkelaars, professionals, hobbyisten en leden van de community naar het midden van het land afreizen. In het moderne conferentiecentrum Kaap Doorn - in Doorn - zullen zij elkaar ontmoeten en presentaties volgen over allerlei uiteenlopende Joomla onderwerpen. Twee dagen vol Joomla, voor en door de community!

De eerder gecommuniceerde 8 en 9 april als data voor de Joomla!dagen komt hiermee te vervallen. Begin januari zal de organisatie van de Joomla!dagen het programma en de toegangsprijs voor de Joomla!dagen 2011 bekend gaan maken. Vanaf dat moment kan je ook toegangsbewijzen voor de dagen bestellen. Blijf op de hoogte van de Joomla!dagen door je aan te melden op de nieuwsbrief, onderaan de nieuwspagina.

Word dit jaar ook sponsor!

Daarnaast zijn wij op zoek naar bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen en de Joomla!dagen willen ondersteunen door te sponsoren. Meer informatie hierover is te vinden op de sponsorinformatie pagina. We komen graag in contact!