| Door: Hans van der Meer. | Categorie: Evenementen.

Joostock Presenteert: The Toolkit Sessions

Stichting Joostock organiseert onregelmatig kennissessies en unconferences om van elkaar te leren en om kennis te delen: Joostock Presenteert en Joostock Unconference.

De meest populaire sessies tijdens de Joostock Unconferences zijn de sessies die gaan over hoe-doe-jij-dat-nou onderwerpen. We kunnen er geen genoeg van krijgen om in elkaars keuken te kijken, nieuwe dingen te leren en ideeën op te doen voor ons eigen werk.

Dat is de aanleiding voor Joostock Presenteert: The Toolkit Sessions op vrijdag 29 november in Arnhem.

Wat gaan we doen?

Tijdens The Tookit Sessions besteden we aandacht aan handige, nuttige en slimme tools die je kunt gebruiken om sneller, gemakkelijker of beter te werken.

We hebben drie thema's uitgekozen: sitebeheer, samenwerking en administratie.

Voor het beheer van je site kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Watchful, YourSites en Mysites.guru: wat zijn de voor- en nadelen van deze tools, en welke moet je nou kiezen?

Samenwerken met andere professionals brengt interessante uitdagingen met zich mee: hoe regel je wie wat doet, hoe hou je je uren bij, hoe regel je het technisch? Drie sprekers vertellen welke tools zij gebruiken om hun projecten soepel en gladjes te laten verlopen.

Voor het thema administratie, tenslotte, hebben we administratieprofessional Annetje Tielemans uitgenodigd. Zij is een Moneybird-Pro (ze zat in de denktank van het nieuwe Moneybird) en kan ons alles vertellen over hét boekhoudpakket voor ZZP-ers.

Praktische informatie

Locatie: Molenplaats, Sonsbeek, Arnhem, in het mooiste stadspark van Nederland

Datum: vrijdag 29 november 2019. Programma van 13-17 uur, afsluitend een drankje

Inbegrepen bij je ticket: toegang tot de middag, koffie en thee, een drankje na afloop, een hoop nieuwe kennis, een relaxte sfeer en uitstekend gezelschap. Language: sorry international people, The Toolkit Sessions will be in Dutch :)

Prijs: Early Bird € 25, volle prijs € 35. In totaal waren er 25 Early Bird kaarten beschikbaar, maar er zijn al kaarten verkocht. MAAR: elke dat er een sponsor bij komt, worden er twee Early Bird kaarten aan de voorraad toegevoegd. Dus op is niet meteen op.

Sponsor worden?

Joostock wordt georganiseerd door een klein team van vrijwilligers uit de Joomlacommunity. We hebben geen winstoogmerk en we willen de ticketprijs zo laag mogelijk houden om het evenement voor iedereen toegankelijk te maken. Dat betekent dat we op zoek zijn naar sponsors die ons helpen het evenement te realiseren. Om het overzichtelijk te houden kun je kiezen uit... één sponsorpakket. En dat kost slechts 95 euro, inclusief ticket!

Links

Joostock website: https://joostock.com/

Tickets: https://joostock.com/tickets-presenteert

Sponsoring: https://joostock.com/sponsor-presenteert