| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Jubileum-editie JoomlaDagen 2015 op 11 & 12 april in Zeist

10e-editie-JoomlaDagen 2015Trots en verheugd! Een speciale jubileum-editie van de JoomlaDagen Nederland zal plaatsvinden in het weekend van 11 & 12 april 2015.

Na een aantal succesvolle edities hebben we ook voor de 10e editie gekozen voor de bosrijke omgeving van Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Inmiddels is het Joomla!dagen-team weer druk bezig met allerlei voorbereidingen voor een compleet Joomla-weekend; een afwisselend programma van presentaties, ontmoetingen, borrels, diner en eventueel de mogelijkheid om te overnachten.  Deze editie zal natuurlijk feestelijk omrand worden, want zo’n mijlpaal moet gevierd worden! Deze editie mag je dus ook zeker niet missen!

Zodra het definitieve programma bekend is zal dit natuurlijk via de verschillende media worden verspreid. Je kunt ons volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook zal de kaartverkoop binnenkort van start gaan. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles omtrent de Joomla!dagen 2015.

Ontwerpwedstrijd JoomlaDagen-website

Eén van de extra’s die we organiseren is een ontwerpwedstrijd voor de JoomlaDagen-website. Ontwerp jij het nieuwe design van onze website en zet je jezelf of je bedrijf in de spotlights? Doe mee en strijk met de eer en win een compleet verzorgd Joomla!weekend! Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Word dit jaar ook sponsor!

Zoals elk jaar doen we een oproep voor sponsoren! Bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen willen we graag uitnodigen om het evenement te sponsoren. Neem contact op om de vele sponsor mogelijkheden te bespreken.