JEM Hikashop


De allereerste Joomla Extensie dag in Nederland is een feit! De Joomla User Group Breda organiseert op zaterdag 11 juni de eerste

HikaShop-dag

Tijdens deze dag behandelen we de verschillende onderdelen van de HikaShop, de populaire webwinkel-extensie voor Joomla!.

Deze dag heeft als doel om iedereen wegwijs te maken in het inrichten van HikaShop in al zijn facetten. Uiteraard kan door onderlinge uitwisseling van kennis ook van elkaar worden geleerd.
Eigenaar en ontwikkelaar van HikaShop Nicolas Claverie, zal de hele dag aanwezig zijn en onder meer een sneak preview geven van versie 3 van HikaShop

We verwachten circa 50 à 70 HikaShop-enthousiastellingen waardoor je ook prima kunt netwerken en nieuwe kennis en contacten zult opdoen.

Sprekers
De spreker op deze dag zullen zijn:
• Nicolas Claverie, eigenaar en belangrijkste ontwikkelaar van HikaShop
• Roland Dalmulder, ontwikkelaar van JD iDEAL en CSV Improved
• David-Andrew de Boer, ontwikkelaar van cciDeal
• Jisse Reitsma, ontwikkelaar van Yireo
• Jeroen Moolenschot, ontwikkelaar van templates en extensies voor Joomla
• Nico van Leeuwen, mede-organisator JUG Breda en Joomla en HikaShop integrator
• Jan van Kuijk, mede-organisator JUG Breda en Joomla en HikaShop integrator

De presentatie van Nicolas zal in het Engels zijn. Daar waar mogelijk en noodzakelijk zullen we proberen een samenvatting te geven.

Niveau van de deelnemers
Als minimaal niveau wordt kennis van Joomla verwacht. We duiken deze dag écht het inrichten van de software in.

Gebruik laptop
Tijdens de dag mag je natuurlijk een eigen laptop meebrengen. Er is een beperkt aantal stroom-aansluitingen beschikbaar. Voor wifi zal worden gezorgd. Het doel van de dag is niet écht zelf direct aan de slag, maar meer als wegwijs door de extensie. Let er wel op dat de accu van de laptop vol is!

Kosten
De deelnamekosten bedragen voor 'early birds' € 35,00. Je bent een 'early bird' als je uiterlijk 31 mei inschrijft én betaalt.
Als je vanaf 1 juni inschrijft, dan bedragen de deelnamekosten € 45,00.

Van het deelnamegeld wordt de huur van de zaal betaald, zal er heel de dag koffie, thee en water zijn en wordt een lunch met warme snack geserveerd.

De kosten kun je tijdens het inschrijven direkt met iDeal voldoen.

Datum en tijd
Zaterdag 11 juni 2016 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie
Sociaal Cultureel Centrum De Poelewei – Breda
Mgr. De Vetstraat 2
4817 JP BREDA

Vragen?
Heb je een vraag? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze speciaal ingerichte site: www.jugbreda.nl

Heb je specifiek interesse in een bepaald onderdeel van Hikashop? Laat het ons via het inschrijfformulier of mail weten, wellicht kunnen we er rekening mee houden en er (extra) aandacht aan besteden.

Organisatoren
De organisatoren van HikaShop-dag hebben voor het organiseren van deze dag geen winstoogmerk. Het organisatieteam, bestaande uit de initiatiefnemers van JUG Breda en Wilco Alsemgeest, zetten zich vrijwillig in. De organisatie van deze dag is in handen van privé personen, niet een bedrijf. Vandaar dat er geen BTW wordt berekend. We verwachten dan ook dat u tijdig en vooraf betaalt.

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
Fred
Prima initiatief van JUG Breda, complimenten voor de organisatoren. Heb me net ingeschreven!
0
EasyDiscuss Avatar
Fred
Vandaag (11-06_2016) de 1e JEM (Joomla! Extension Meeting) over Hikashop in Breda ervaren. Leuke leerzame dag met de complimenten voor de organisatoren (JUG-Breda). Een dergelijk initiatief verdient een vervolg!
0
EasyDiscuss Avatar
waitsee
Gisteren van Twente naar Breda gereden voor deze uitstekende #JEM16NL. De eerste Joomla! Extension Meeting. De organisatie was uitmuntend. Dank.
0
EasyDiscuss Avatar
AboutTime
11-06-16 #JEM16NL door JUGBreda.<br />Goede Faciliteiten, ideale afwisseling in sprekers om het steeds spannend en interessant te houden met voldoende pauze en een goed verzorgde lunch. #VeelGeleerd. Complimenten!
0

Reageer

1000 Resterende tekens