| Door: Anja Hage. | Categorie: Evenementen.

Nog 2 dagen 25% korting op Joomla!dagen tickets!

2dagenkorting jd14nlMisschien twijfel je nog of ben je van plan om naar de Joomla!Dagen op zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 in Zeist te komen? Bestel dan snel je tickets, want alleen deze week zijn de tickets nog verkrijgbaar met 25% korting!

Tot en met 22 februari bestel je een dagticket voor 55 euro in plaats van 75 euro, en een combiticket voor 95 euro in plaats van 125 euro. 

Interessante onderwerpen en sprekers

Het is gelukt weer een veelzijdig programma samen te stellen, dat voor zowel de hobbyist als de Joomla-professionals interessant is. Uiteraard staat het complete programma met achtergronden op de website.

Hoofdzaal Joomla!dagen

Een compleet Joomla!-weekend

Ook dit jaar is het weer mogelijk om er een compleet Joomla!-weekend van te maken door op zaterdagavond te blijven dineren en overnachten! Dineren kan voor 35 euro en overnachten kost 75 euro per kamer. Het belooft weer gezellig te worden, tot dusver blijven zo'n 110 personen dineren en 85 personen overnachten! 

Dineren tijdens de Joomladagen

Neem je partner mee

Het is tevens mogelijk om je partner mee te nemen! Terwijl jij druk bezig bent met het bijwerken van je Joomla kennis en netwerk kan je partner meedoen aan een leuk toeristisch familieprogramma. Aan het eind van de middag voegen de partners zich weer bij de Joomla-fanaten. Het diner is dus wel weer gezamenlijk en je overnacht ook in een tweepersoonskamer in Woudschoten.

Bestel nog snel met korting, en op = op...!

Wees er op tijd bij want het aantal toegangsbewijzen is gelimiteerd. Inbegrepen in je ticket: Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag en een uitgebreid lunchbuffet. Tot op de Joomla!Dagen 2014!

Bestel nog snel je tickets met 25% korting in onze ticketshop!