| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Onderzoek naar aanbod van Joomla cursussen

Guido Jansen (regenerate) heeft onderzoek gedaan naar het aanbod van Joomla opleidingen en dit gepubliceerd in een rapport. Hier enkele resultaten uit dat rapport welke interessant kunnen zijn voor toekomstige cursisten.

Groepsomvang Joomla cursussen

De ene cursist vind het prettig één op één les te krijgen, de ander wil liever in een (kleine) groep. Welke groepsomvang kan verwacht worden bij deelname aan de opleidingen van de joomla opleiders in Nederland?

Groepsomvang

Prijzen Joomla cursussen

Hier een overzicht van de gemiddelde prijs van een Joomla cursus in Nederland bij de verschillende aanbieders. Alle prijzen zijn teruggebracht naar een prijs per uur, per cursist (excl. BTW).
Let op: deze indeling zegt dus niets over de kwaliteit van de uren (hoeveel wordt er daadwerkelijk gedoceerd en/of zelf gewerkt?) en over eventueel bijgeleverde extra's (boeken, software, cursusmateriaal) en is slechts bedoeld ter indicatie.

Cursus prijzen
Prijsrange van de aangeboden cursussen (verticale lijnen, linker as) en gemiddelde prijs per uur (horizontale lijnen, rechter as). Gebaseerd op de cursusduur en prijzen zoals weergegeven op de websites van de betreffende organisaties. Gesorteerd op gemiddelde prijs van links (laag) naar rechts (hoog).


Bovenstaande data komt uit het rapport Joomla opleidingen (aanbod) van Dutch Open Source.

Over dit rapport:

Het loont als Joomla cursist om voorafgaand aan een cursus rond te kijken wat er allemaal te leren valt en door wie. Verschillen zijn groot, o.a. wanneer gekeken wordt naar het soort bedrijf ('Joomla Experts' versus 'Educatie Experts'), prijsrange (€20 tot €70 per uur) en specialiteiten van de docenten.

De (potentiële) cursist krijgt met dit onderzoek de juiste informatie in handen om een goede keus te kunnen maken over de te volgen opleiding aan de hand van de informatie in dit rapport.

Het rapport bestellen kan bij Dutch Open Source.