pbf heerenveen 2015 1Heerenveen was de locatie waar op zaterdag 12 december de laatste Pizza, Bugs & Fun (PBF) van 2015 werd gehouden. Rond de twintig Joomlers uit het hele land werden welkom geheten en kregen hierna uitleg over de dag. Er werd onder meer verteld wat de werkzaamheden tijdens een PBF precies inhouden.

Hierna kon men aan de slag gaan met het testen van patches, het werken aan een oplossing van issues, het aanmaken van nieuwe issues of het vertalen van de Joomla! documentatie. Zoals je in de gaten hebt, op elk niveau en interesse kan er meegeholpen worden tijdens een PBF.

Na een gezellige lunch zijn we weer met ons allen verder aan de slag gegaan. Op het einde van de PBF zijn er verschillende issues afgehandeld, getest, beoordeeld of commentaar op gegeven (zoals missende informatie om te kunnen testen) en konden we richting het Italiaanse restaurant gaan, het heet tenslotte niet voor niets een Pizza, Bugs & Fun. De Pizza, Bugs & Fun werd in het restaurant met geanimeerde gesprekken afgesloten.

Op onze Facebookpagina zijn meer foto's te vinden.

Graag willen we alle deelnemers van de dag en de organisatie bedanken voor hun inzet.

Reageer

1000 Resterende tekens