De Joomla!Dagen komen weer snel dichterbij, dit jaar van 31 maart t/m 2 april in Zeist. Het programma van de 12e editie van de JoomlaDagen bevat een grote variatie aan sprekers, onderwerpen én niveaus. Het is dus interessant voor zowel de hobbyist als de Joomla-professional.

Internationale sprekers...

Ook dit jaar verwelkomen we weer een aantal internationale sprekers, van wie een aantal actief zijn binnen het Joomla-project. Zo kun je (Engelstalige) presentaties bijwonen van Yves Hoppe, Eli Aschkenasy, Junior Verreijt-Nielsen, Francisco Javier Olivares, Robert Mittl, Elisa Foltyn en Marc Dechèvre, over onderwerpen die variëren van algemeen tot zeer technisch.

... en presentaties van eigen bodem

En dan is er nog het gevarieerde aanbod aan Nederlandstalige presentaties. Ben je al eerder op de JoomlaDagen geweest, dan herken je misschien namen als Jisse Reitsma, Peter van Westen, Sander Potjer, René Kreijveld en Peter Martin.

De onderwerpen? Onder andere: Accelerated Mobile Pages, security, API's bouwen, apps, plugins of modules maken, templating, RSForm Pro gebruiken als developer, ontwikkelomgeving inrichten, deploy strategieën en namespaces in Joomla.

Oftewel: volop variatie voor iedereen! Het complete programma met alle achtergrondinformatie over de sprekers & presentaties staat op de website van de Joomla!Dagen: https://www.joomladagen.nl/programma

Heb jij je JD17NL ticket - met 25 euro korting - al?

JoomlaDagen Nederland - 31 maart t/m 2 april 2017, Zeist

Bestel nu alvast je tickets: tot en met 28 februari 2017 krijg je 25 euro korting. Dat is dus niet lang meer!

Een dagticket voor zaterdag of zondag is met Early Bird korting verkrijgbaar voor 75 euro. Een weekendticket kost 120 euro. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen.

Blijven eten kan ook: daarvoor koop je een ticket in de shop. Ook nog blijven slapen? Na bestelling van je entreeticket krijg je een bevestigingsmail. Daarin staat een code. Die kun je gebruiken om je kamer rechtstreeks te boeken bij Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten.

Bestel je tickets in de ticketshop https://shop.joomladagen.nl

Reageer

1000 Resterende tekens