Dit jaar vinden de JoomlaDagen plaats op 17 en 18 mei 2019 in het Carlton President in Utrecht. De workshops op de vrijdag en het globale programma voor de zaterdag waren al bekend, maar nu staat ook het gehele programma voor de zaterdag op de website van de JoomlaDagen. 

Vandaag laatste dag Early Bird korting!

Kom je dit jaar ook naar hét jaarlijkse Joomla event? Bestel dan vandaag je tickets, want vanaf morgen zijn de Early Bird tickets niet meer verkrijgbaar en gaan de prijzen van de tickets omhoog!

De locatie: Carlton President Utrecht

De JoomlaDagen vinden plaats in het recent gerenoveerde Carlton President in Utrecht. Met mooie conferentiezalen, hoogwaardige hotelkamers, gezellig restaurant en bar en goede bereikbaarheid de ideale plek voor de JoomlaDagen! Na een lange dag in een paar passen op je hotelkamer? Boek je hotelovernachting voor een special JoomlaDagen tarief!

Joomla DIY op vrijdag

Op vrijdag organiseren we iets nieuws: Joomla DIY (Do It Yourself). Schuif aan bij een tafel om kennis en ervaring uit te wisselen over een bepaald (Joomla) onderwerp en leer van en mét elkaar. Concreet aan de slag gaan om bijvoorbeeld code voor Joomla 4 te schrijven/testen kan ook! Je kan de gehele dag tussen de tafels wisselen en zelf een nieuwe tafel over een onderwerp starten.

Workshops

Naast Joomla DIY heb je mogelijkheid om in de ochtend en/of middag een workshop te volgen. Meld je snel aan, want er zijn maximaal 20 plekken per workshop en de teller staat voor twee ervan op 18! Dit jaar kan je kiezen uit:

  • Je eerste eigen Joomla-template door Rachel Walraven
  • Bouw je eigen Joomla-component door Marco Dings & René Kreijveld
  • Joomla Template Overrides & jLayouts door Hans Kuijpers
  • Optimalisatietechnieken voor een snelle site door Patrick Faasse

Social event op vrijdagmiddag en -avond

Tijdens het social event van de JoomlaDagen leer je andere Joomlers kennen en haal je mooie herinneringen op samen met je bestaande Joomla-vrienden! Misschien ben je op zoek naar samenwerkingen of ben je voor het eerst op de JoomlaDagen (leuk, welkom!). Aan het eind van de avond heb je een groter netwerk!

Presentaties op zaterdag

Op zaterdag staat er een vol programma op je te wachten! De dag start met een keynote van Alexander Metzler, de vice-president van het Joomla-project. Vervolgens geeft Brian Teeman, co-founder van Joomla, een keynote over Joomla 4. De rest van de dag zit vol met presentaties van Joomla-gebruikers die kennis met je delen en inspiratie geven voor je eigen projecten. En wie weet ga jij aan het eind van de dag met de Joomla-bokaal naar huis!

Wil jij graag een presentatie geven? Vul dan nu de Call for Speakers in, deze sluit woensdagavond. Dan kunnen we begin volgende week de presentaties bekend maken die op zaterdag gegeven gaan worden.

Tot op de JoomlaDagen!

Reageer

1000 Resterende tekens