| Door: Anja Hage. | Categorie: Evenementen.

Ticketverkoop Joomla!dagen 2015 van start

Tickets JoomlaDagen 2015Het is zover! De ticketverkoop voor de 10e editie Joomla!Dagen op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 in Zeist is van start gegaan! Bestel tot en met 11 maart 2015 je tickets en ontvang 25% korting.

Een dagticket voor zaterdag of zondag is verkrijgbaar voor 55 euro en een weekendticket kost 95 euro. Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies ook voor:

  • Nieuw! Pannenkoeken, Bugs & Fun op vrijdagmiddag
  • Of alleen pannenkoeken op vrijdagavond (22,50 euro)
  • Het diner op zaterdagavond (35 euro)
  • En blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).

Kijk voor een overzicht van de tickets op de ticketpagina

 

Programma Joomla!dagen

De organisatie van de JoomlaDagen is momenteel bezig om het programma en sprekers voor de Joomla!Dagen op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 samen te stellen. Op beide dagen zullen we zowel voor beginners als voor gevorderden een uitgebreid programma aanbieden. Het gedetailleerde programma van beide dagen wordt uitgewerkt en zal uiterlijk begin februari op de site bekend gemaakt worden.

Pannenkoeken, Bugs & Fun

Dit jaar gaan we al op de vrijdagmiddag van start met Pannenkoeken, Bugs & Fun. Iedereen die graag leert hoe bij te dragen aan Joomla door bugs te vinden, rapporteren, oplossen en testen is van harte welkom. Ook degene die dit al kunnen, zodat we met elkaar Joomla beter kunnen maken. De middag sluiten we af met pannenkoeken eten.

Familieprogramma

Ook dit jaar worden er weer leuke uitjes georganiseerd voor de familieleden van de deelnemers aan de Joomla!dagen. Op de speciale Familieprogramma pagina staat meer informatie over dit dagvullende familieprogramma.

Bestel snel met korting en op = op...!

Wees er op tijd bij want het wordt een speciale feestelijke 10e editie van de Nederlandse Joomla!dagen die je zeker niet mag missen!
Het aantal toegangsbewijzen is gelimiteerd, bestel direct je toegangsbewijs met korting in onze ticketshop.

Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen. Tot op de Joomla!Dagen 2015!