Tickets Joomla!dagen 2016Het is zover! De ticketverkoop voor de 11e editie Joomla!Dagen van 15 t/m 17 april 2016 in Zeist is van start gegaan! Bestel tot en met 15 maart 2016 je tickets en ontvang 25 euro korting.

Een dagticket voor zaterdag of zondag is verkrijgbaar voor 75 euro en een weekendticket kost 120 euro. Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies ook voor:

  • Pizza, Bugs & Fun op vrijdagmiddag
  • Het diner op vrijdagavond (25 euro)
  • Het diner op zaterdagavond (35 euro)
  • En blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).

Bestel direct je tickets met 25 euro korting in de ticketshop!

Programma Joomla!dagen

De organisatie van de Joomla!dagen is momenteel druk bezig om het programma en sprekers samen te stellen. Op beide dagen zullen we zowel voor beginners als voor gevorderden een uitgebreid programma aanbieden. Het gedetailleerde programma van beide dagen wordt uitgewerkt en zodra dat klaar is zal het op de website bekend gemaakt worden.

Pizza, Bugs & Fun

Ook dit jaar gaan we al op de vrijdagmiddag van start met Pizza, Bugs & Fun. Iedereen die graag wil bijdragen aan Joomla door bugs te vinden, rapporteren, oplossen en testen is van harte welkom. Ook degene die dit al kunnen, zodat we met elkaar Joomla beter kunnen maken. De middag sluiten we af met pizza eten, aanmelden is mogelijk via de ticketshop.

Bestel snel met korting en op = op...!

Wees er op tijd bij want het wordt weer een bijzondere editie van de Nederlandse Joomla!dagen die je zeker niet mag missen!
Het aantal toegangsbewijzen is gelimiteerd, bestel direct je toegangsbewijs met korting in onze ticketshop.

Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen. Tot op de Joomla!Dagen 2016!

 

Reageer

1000 Resterende tekens