| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Vrijkaarten voor Eduvision Content Management Seminar

Eduvision organiseert op donderdag 15 januari een Content Management Seminar. Tijdens dit seminar wordt vooral uitgebreid aandacht gegeven aan de open source systemen Joomla!, Drupal en Typo3. De vele uitbreidingen bij deze programma’s, maakt ze zo interessant, doordat de beheerder het exact naar eigen smaak kan aanpassen.

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn; 'Joomla! - Joomla! Snel aan de slag!' door Arjan Burger, 'Drupal - Alle ins en outs' door Joris Snoek en 'Typo 3 - De voor en nadelen' door Gerard Wijngaarden.

Het Joomla! Seminar wordt gehouden in het CODA museum in Apeldoorn. De eerste presentatie zal om 13:30 uur aanvangen maar je bent vanaf 13:00 uur alvast van harte welkom voor een kop koffie. De laatste gastspreker geeft rond 16:00 uur een presentatie en het seminar eindigt rond 17:00 uur met een hapje en een drankje. Meer informatie: www.eduvision.nl/contentmanagementseminar

JoomlaCommunity geeft twee vrijkaarten weg!

Voor dit seminar mogen wij door middel van loting twee vrijkaarten weggeven. Als jij aan deze loting wilt deelnemen, kun je voor 10 januari een privé-bericht sturen naar Sander via het forum (wel eerst inloggen).

Inmiddels zijn de kaarten verloot. De forumleden bazelaar en wholdorp zijn de winnaars geworden van deze toegangsbewijzen. Wij wensen ze veel plezier op het seminar!