Op donderdag 28 mei 2009 organiseert Eduvision een Joomla! Seminar. Dit Seminar is bestemd voor iedereen die de functionaliteiten van Joomla! willen leren kennen. Uiteenlopende onderwerpen als het totstandkomen van een Joomla! website, het professioneel vermarkten, Virtue Mart en de nieuwsbrief extensie komen aan bod.

Het Joomla! Seminar wordt gehouden in het CODA museum in Apeldoorn. De eerste presentatie zal aanvangen om 13:30 uur maar je bent vanaf 13:00 uur alvast van harte welkom voor een kop koffie. De laatste gastspreker geeft rond 16:00 uur een presentatie en het Seminar eindigt rond 17:00 uur met een hapje en een drankje. Volledige informatie over dit seminar vind je in de agenda op JoomlaCommunity.

JoomlaCommunity geeft twee vrijkaarten weg!

Voor dit seminar geven wij door middel van loting twee vrijkaarten weg. Als jij aan deze loting mee wilt doen, kun je voor 25 april een privé-bericht sturen naar Sander via het forum (wel eerst inloggen).

Inmiddels zijn de kaarten verloot. De forumleden GeeVee en firefly2008 zijn de winnaars geworden van deze toegangsbewijzen. Wij wensen ze veel plezier op het seminar!

Reageer

1000 Resterende tekens