Enkele weken terug bracht Extensoft, het brein achter Artisteer een Release Candidate (RC) uit die overweg kan met Joomla 1.7 Op dinsdag 26 juli heeft Extensoft, definitief de nieuwe versies online gezet. Aangezien er geen verdere fouten zijn gemeld is er verder niets aan Artisteer veranderd.

Wat is Artisteer?

Artisteer is het eerste en enige programma waarmee direct een fantastisch uitziende website gemaakt kan worden. Door de ingebouwde sjablonen is het mogelijk om in een handomdraai een prachtig resultaat neer te zetten! Daarom is ook niet nodig om dure programma’s als Photoshop aan te schaffen, en is er geen kennis van CSS of HTML nodig. Hierdoor blijft het gebruik van Artisteer gemakkelijk en leuk!

artisteer17

Exporteren

Nadat het uiterlijk helemaal naar smaak is, kan het geëxporteerd worden naar WordPress, Drupal, Dot NetNuke, Blogger en niet te vergeten natuurlijk naar Joomla!. Naast het exporten naar deze systemen is het ook mogelijk om het uiterlijk te exporteren naar een HTML- bestand.

Aanschaffen

Extensoft heeft twee versies van Artisteer in de verkoop. De Home editie volstaat als u alleen een website maakt voor WordPress of Blogger, maar mocht u toch iets verder willen dan is de keuze snel gemaakt en kiest u voor de standaard editie. Op de officiële website van Artisteer is het mogelijk om Artisteer aan te schaffen.

Nederlandse ondersteuning

Vanaf eind 2010 is een Nederlandstalig forum voor gebruikers van Artisteer online. Momenteel telt het forum ruim 400 leden. Het Nederlandstalig forum is voor iedereen toegankelijk die problemen ondervindt of vragen heeft bij het gebruik van Artisteer. Het forum is te bezoeken via: www.artisteerforum.nl.

Heb jij net als Rick zelf een artikel geschreven dat je graag met andere Joomla gebruikers wilt delen? Neem dan contact met ons op.

Reageer

1000 Resterende tekens