| Door: Sander Potjer. | Categorie: Extensies.

Document extensie DOCman 1.5 stable vrijgegeven

docmanDOCman is met duizenden downloads per maand een van de populairste Joomla extensies. Na lange tijd heeft Joomlatools, de makers van DOCman, een nieuwe versie uitgebracht. Met DOCman kun je veilig op eenvoudige wijze documenten op je website ter download aanbieden, organiseren en de toegang met specifieke groepen beheren.

DOCman 1.5 stable is nu volledig Joomla 1.5 native en dus zonder de legacy plugin te gebruiken. Naast deze belangrijkste aanpassing is ook de performance, stabiliteit en veiligheid verbeterd. De installatie is ook eenvoudiger geworden, met een pakket installeer je direct de modules en plugins die bij DOCman horen. Als laatste bonus is er een nieuw uiterlijk voor de frontend gemaakt.

DOCman 1.5 stable zal in tegenstelling tot de eerdere versies niet meer gratis ter beschikking zijn. Voor het kleine bedrag van €14,48 (in Nederland) kun je DOCman downloaden en op zoveel sites installeren als je zelf wilt. DOCman 1.4 blijft beschikbaar voor degene die niet voor de extensie willen betalen.

Meer informatie over deze nieuwe versie lees je hier, een demo van de nieuwste versie is te bekijken op demo.joomladocman.com. Op blog.joomlatools.eu vind je een post met de meest gestelde vragen.