wk2010bannerNu we zeker zijn van de volgende ronde in het WK is de oranje koorts voorlopig nog niet voorbij! Je kunt ons oranje dit WK steunen door op je Joomla website de WK banner te plaatsen. Net als bij het EK 2 jaar geleden heeft het Nederlandse 'Van Eldijk Studio's' een gratis banner module gemaakt.

Deze module is gemakkelijk te installeren en heeft ditmaal extra mogelijkheden. Zo kan je meerdere banner achtegronden kiezen en kan je een eigen supporters tekst bepalen, deze tekst wordt dan automatisch omgezet naar een png afbeelding. De banner kan je in de rechter of linker bovenhoek van je website tonen. Tevens kun je een link instellen.

De module is te downloaden op http://www.vaneldijk.nl/wk2010banner. Daar kan je ook je website opgeven als je gebruik maakt van de module, daar wordt dan een gallery van gemaakt. Hup Holland Hup!

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
adje
'k zou het graag willen gebruiken, maar helaas is er nog geen 1.6 versie. De 1.5 versie werkt niet op mijn 1.6 site. Is het erg moeilijk om de module om te bouwen naar 1.6?<br />Ad
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Heb je dan al een live 1.6 site draaien? <br /><br />Denk dat het niet al te lastig is om deze module om te bouwen, geen gecompliceerde dingen.
0
EasyDiscuss Avatar
benjamins
Volgens mij test Adje graag extenties op Joomla 1.6
0
EasyDiscuss Avatar
rroose
Wij (Van Eldijk Studio's) zijn niet van plan deze banner nog om te zetten naar Joomla 1.6 aangezien het WK niet zo lang meer duurt en afgelopen is voordat Joomla 1.6 stable is (hoogstwaarschi jnlijk ;-)). Hou onze website echter wel in de gaten want er komen meer 'Supporters' banners aan!
0

Reageer

1000 Resterende tekens