kerstshop_byteDe winkels op straat zijn al sinds eind oktober versierd met lichtjes, dennentakken en kerstmannen. De meeste online winkels daarentegen doen maar weinig of zelfs helemaal geen moeite om hun bezoekers in kerststijl rond te laten shoppen. Zonde, want een groot deel van de kerstcadeaus wordt online gekocht, dus waarom niet webshops en acties daarop laten aansluiten!

Om te laten zien dat er ook webshops zijn die wél slim inspelen op de naderende Kerst organiseert Byte Internet de verkiezing voor de Beste Kerstshop 2010. Het doel van de verkiezing is om positieve aandacht te geven aan shops die hun shop flink hebben “gekerstimized”. Zo zijn deze bovendien een mooi voorbeeld voor shops die hier nu nog kansen laten liggen.

Heb je een webshop die op een speciale manier (denk bijvoorbeeld aan een bijzonder kerstdesign, ludieke actie of speciaal assortiment) is voorbereid op Kerst? Meld je webwinkel dan nu aan voor de verkiezing tot Beste Kerstshop 2010. Insturen van kerstshops kan tot en met 6 december, nog 2 dagen dus!

Een onafhankelijke jury van vijf e-commerce experts, zal 10 kerstshops nomineren waarna het publiek tot en met 13 december een stem kan uitbrengen op hun favoriet. De shop met de meeste stemmen wordt Beste Kerstshop 2010. De winnaar wordt bekend gemaakt op 14 december.

We hopen natuurlijk een kerstshop gemaakt met MageBridge, redShop, Tienda, VirtueMart etc... (Joomla e-commerce extensies) bij de genomineerden terug te zien! Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.beste-kerstshop.nl. Tevens heeft Byte het artikel "Is je webshop klaar voor de feestdagen?" geschreven waarin goede tips voor je webwinkel staan, even lezen dus!

Reageer

1000 Resterende tekens