virtuemartHet is alweer even geleden (oktober 2009) dat er een update van VirtueMart is uitgebracht maar gisteren heeft het VirtueMart team versie 1.1.5 vrijgegeven. Ondanks deze 'kleinere' release heeft het VirtueMart team niet stilgezeten. Er wordt hard gewerkt aan de VirtueMart 1.5 versie dat volgens de Joomla MVC standaarden wordt herschreven.

Deze 1.1.5 versie is een onderhouds- en veiligheidsupdate en bevat enkele nieuwe functinaliteiten en een aantal fouten zijn opgelost. De nieuwe functionaliteiten zijn:

  • Herschreven PayPal betalingsmodule, aan de hand van de nieuwe PayPal API
  • Herschreven Merchant Warrior betalingsmodule
  • Diverse problemen verholpen

De nieuwe betalingsmodules zijn alleen standaard beschikbaar bij een nieuwe VirtueMart 1.1.5 installatie. Bij een update blijven de 'oude' betalingsmodules dus zichtbaar in de betalingslijst. Als je tevreden bent met deze modules hoef je deze niet te updaten. Mocht je wel de nieuwe betalingsmodules willen gebruiken kun je dat volgens de instructies op de VirtueMart website doen. Je zult de modules dan wel opnieuw moeten instellen.

De Nederlandstalige vertaling van VirtueMart 1.1.5 en het door ons samengestelde E-commerce pakket (direct Joomla en VirtueMart installeren) zullen binnenkort in onze VirtueMart downloadsectie beschikbaar komen.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
gjr
Voor mensen die JoomSEF gebruiken voor het seffen van Virtuemart: er zit een probleem in het bestand shop.browse.php waardoor diverse links het niet meer doen. Het probleem zit hem in regel 210; wat begint met $search_string. Als deze wordt weggehaald lijkt alles goed te werken.
0
EasyDiscuss Avatar
Marie-Anne Melis
Hoi GJR, bedankt voor je tip. Misschien is het handig om dit ook als tip op het forum te zetten. Als mensen dit probleem hebben zullen ze daar eerder kijken/zoeken.
0

Reageer

1000 Resterende tekens