virtuemart_logoHet Virtuemart team is hard aan het werk om een versie aan te bieden die stable genoeg is om te installeren op een live site. In verband met een SQLi-security in versie 2.0.2 heeft het Virtuemart Development Team maandag de nieuwe stable release Virtuemart 2.0.4 uitgebracht. Zover zij zijn geinformeerd heeft niemand last gehad van dit veiligheidslek. Iedereen wordt aangemoedigd zo snel als mogelijk over te stappen naar de laatste versie.

In Virtuemart 2.0.4 zijn fouten aangepast en kleine verbeteringen aangebracht om het gebruiksgemak te verbeteren.

Tevens was het team genoodzaakt om enkele aanpassingen aan te brengen in de layouts van de templates en enkele functies hebben nu andere parameters. Er is tevens een changelog pagina opgenomen welke wordt getoond op de live update pagina.

De lang beloofde handleidingen komen er aan. Er zijn al enkele gratis Engelse handleidingen te lezen op : http://oscmanuals.com/virtuemart-fdm-26.html.

Een lijst met nieuwe of aangepaste functies is na te lezen op de site van Virtuemart.

De Nederlandstalige vertaling van VirtueMart 2.0.2 is te gebruiken in versie 2.0.4. De bijgewerkte taalbestanden worden zo spoedig mogelijk in onze VirtueMart downloadsectie beschikbaar gesteld.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
peterhob
Zijn we ondertussen al niet bij versie 2.06 aangeland?
0
EasyDiscuss Avatar
Maarten Gruijters
Enkele dagen na het uitbrengen van versie 2.04 is inderdaad Virtuemart versie 2.06 uitgebracht. Het betreft hier een bug-fix release waarin ook security verbeteringen zijn aangebracht. Ook deze taalbestanden worden zo spoedig mogelijk gecontroleerd
0

Reageer

1000 Resterende tekens