Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Hans van der Meer. | Categorie: Arnhem / Nijmegen.

This is the Internet - verslag Joomla gebruikersgroep Nijmegen

Nadat we met een klein groepje gegeten hadden verzamelden we ons bij het kantoor van DB8 voor de presentatie van Peter. Allereerst nog wat standaardinformatie.

Joomla

De huidige versie is 3.9.16 die deze week is uitgekomen. Deze bevat zes veiligheidsgerelateerde reparaties en diverse bugs-fixes en verbeteringen. De status van Joomla 4 is nog onveranderd. Datum van een eerste beta zou binnenkort kunnen zijn maar is wel onduidelijk.

Evenementen

Joostock <3 Marketing

Op zaterdag 18 april organiseert Joostock in samenwerking met Stichting Joomla Nederland een dag om Joomla beter in de markt te zetten. Toegang is gratis, een vrijblijvende donatie is mogelijk.
https://joostock.com/programma

JoomlaDagen Nederland

Er is een datum en een locatie van de JoomlaDagen bekend gemaakt; 27&28 juni in Baarlo. Het programma is nog onbekend.
https://www.joomladagen.nl

Presentatie THIS IS THE INTERNET door Pe7er Martin

Deze presentatie is op het presentatie subdomein van Peter te vinden: https://slides.db8.nl/md/this-is-the-internet.html#/

TIP

Rachel is nieuwsgierig waar Peter zijn presentatie in maakt. Dit is https://revealjs.com.

Vraag

Henk is de nieuwe website van het Pieterpad aan het ontwikkelen en is nieuwsgierig wat je kan doen om de serverbelasting laag te kunnen houden. De volgende opties werden onder andere genoemd; afbeeldingen optimaliseren, het samenvoegen en optimaliseren van css-bestanden en javascript-bestanden. Het verwijderen van onnodig ingeladen javascriptbestanden, een CDN-provider gebruiken.

 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.