Op woensdag 21 maart kwam Joomla gebruikersgroep bij elkaar. Op de agenda stond een presentatie van best practices over RSForm!Pro, gegeven door Steven Trooster.

Joomla

De actuele versie is nu 3.8.6 en is een veiligheids-release. Over 3.9 en 4.0 is op dit moment geen duidelijkheid wanneer hier een alpha release zal uitkomen. Er wordt regelmatig gevraagd om testen gevraagd voor Joomla 3.9. Volg het twitteraccount van Joomla Developer om hiervan op de hoogte te zijn.

JoomlaDagen

Op 13 en 14 april vindt dit jaar de JoomlaDagen plaats, deze keer in Eindhoven. De Early Bird is al afgelopen en de Workshops zijn op de extensie ontwikkeling voor Joomla4 al vol.

JandBeyond

Op 10 - 13 mei wordt in Keulen JandBeyond georganiseerd. Ook hier waren workshops georganiseerd maar deze zijn geannuleerd door een gebrek aan belangstelling.

RSForm!Pro

De presentatie van vanavond gaat over RSForm!Pro, gegeven door Steven Trooster. Na contact met de ontwikkelaars (RSJoomla) is er een korting beschikbaar voor de bezoekers. Kon je deze keer niet komen, neem dan even contact met Hans op en dan krijg je de gegevens alsnog doorgestuurd.

Tip: lees de release notes want er wordt regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Tip: bij toevoegen PHP/Joomla code in een veld moet je met “//<code>” beginnen en eindigen met “//</code>”

pdf Presentatie RSForm!Pro Steven Trooster (1.96 MB)

Reageer

1000 Resterende tekens