Nieuwe aanwinst bij de JUG organisatie

Na onze oproep in de Facebookgroep heeft Marriane zich opgeworpen en is bij de JUG Arnhem Nijmegen organisatie gekomen, welkom!

Joostock presenteert - Alles wat je moet weten over de General Data Protection Regulation

Op vrijdag 9 maart organiseert Joostock een middag over de GDPR. In drie presentaties en een vraag-maar-raak-sessie komen alle belangrijke punten van deze wet aan de orde. De locatie is bij Byte in Amsterdam, de EarlyBird is inmiddels afgelopen. 

Joomla Administrator Examen bij JUG Breda

Deze komt helaas te vervallen - er is geen Nederlandse vertaling op dit moment mogelijk. Eventuele aanmeldingen moeten hierover bericht hebben gehad.

JoomlaDagen

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april vind dit jaar de JoomlaDagen plaats, deze keer in Eindhoven. Voorlopig is er nog een EarlyBird actief zodat je goedkoper naar deze dagen kan gaan. Op vrijdag zullen er presentaties plaatsvinden maar je kan ook workshops volgen. Voor het bijwonen van deze workshops moet je klein bedrag betalen, de presentaties zijn natuurlijk vrij toegankelijk als je een (dag)ticket hebt.

JandBeyond

Op 10 - 13 mei wordt in Keulen JandBeyond georganiseerd, hiervoor is nog een EarlyBird actie actief. Ook hier zullen workshops worden aangeboden, vier in totaal.

Nieuws van Joomla

  • De actuele versie is nu 3.8.5 en is een bugfixrelease
  • Joomla 3.9 alpha 1 en Joomla 4 alpha 3 zullen binnenkort uitkomen

Presentatie

Jordi geeft een presentatie over DNS instellingen die er voor zorgen dat verstuurde mailings ook bij de bedoelde ontvangers in de inbox terechtkomen. Deze presentatie is via de onderstaande link te openen:

pdf emailbeveiliging (939 KB)

MxToolbox

MxToolbox supports global Internet operations by providing free, fast and accurate network diagnostic and lookup tools. Millions of technology professionals use our tools to help diagnose and resolve a wide range of infrastructure issues.

Google Bulk Senders Guidelines

Reageer

1000 Resterende tekens