Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: [ROOT]/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Hans . | Categorie: Arnhem / Nijmegen.

Verslag JUG Nijmegen december 2018

Op woensdag 12 december was het weer gezellig en interessant in Nijmegen. Vooraf werd er door een aantal gegeten in een café om de hoek van de locatie en later druppelden de bezoekers binnen. Op de agenda stond een presentatie over de Privacy Tool Suite die door Peter Martin gegeven werd.

Spijtig genoeg is ook op woensdag bekend geworden dat Michael Babker stopt met zijn werkzaamheden voor Joomla. Hij is de grote kartrekker geweest voor deze Suite en heeft ook veel code geschreven voor Joomla.

Joomla

De actuele versie is op dit moment 3.9.1, een bug fix release en dit jaar wordt er geen nieuwe update meer verwacht. Een rustige aanloop naar de kerst dus deze keer.

https://www.joomlacommunity.nl/nieuws/versies/1420-joomla-3-9-1-is-nu-beschikbaar

Marketing Nederland

De nieuwe marketinggroep Nederland heeft afgelopen maand een soort van kick off gehad tijdens Joostock waar er een eerste sessie gehouden is. Een resultaat daarvan is dat er een bedrijvenpagina komt op joomlacommunity.nl. Ook gaat er aan een algemene (niet bedrijfsspecifiek) Joomla brochure gewerkt worden. Hierin wordt de kracht van Joomla uitgelegd voor jouw klanten. Wanneer iemand nog mee wil helpen dan kan je je bij Rachel Walraven aanmelden.

Privacy Tool Suite

Deze nieuwe uitbreiding in Joomla is bedoeld om het makkelijker te maken om te voldoen aan de AVG-regelgeving. De slides van de presentatie van Peter is op de volgende link te vinden: //slides.db8.nl/md/jug18-joomla39-privacy-suite.html#/

dr. Joomla

Kan ik op een kaart verschillende locaties tonen met verschillende gegevens hier aan gekoppeld?

Dit is makkelijk mogelijk via of Phoca Maps (gratis) of Shack Locations (gratis en betaald).

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.