Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in augustus

Ondanks de zomerperiode zijn er in augustus nog twee Joomla gebruikersgroep bijeenkomsten. In 's-Hertogenbosch en Rotterdam. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 7 augustus, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Online persiasion)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is online persiasion. Presentaties door: Guido Jansen - online persuasion, Tanja de Boer - usability met cookiewetgeving en Adri Hessel - ZOO.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 20 augustus, 19.00 uur: regio Rotterdam (Meertaligheid)

jc-gebruikersgroep-rotterdamMarijke Stuivenberg van JoomlaCommunity.nl zal ons deze avond alles laten zien over de mogelijkheden op het gebied van meertaligheid in Joomla 2.5, wat kan er al wel en wat nog niet? Marijke zal ons er alles over vertellen!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.