Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in december

We naderen al weer snel het einde van 2011. Maar voordat het zover is zullen er nog 8 Joomla gebruikersgroepen bij elkaar komen. Deze maand bijeenkomsten in Heerenveen, 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Arnhem/Nijmgenen, Enschede, Rotterdam, Assen en Almere. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 6 december, 19.30 uur: regio Heerenveen (Meertalige websites)

jc-gebruikersgroep-heerenveenMarijke Stuivenberg gaat ons helemaal bijpraten over de mogelijkheden die Joomla 1.7 biedt om een meertalige website te maken.
Marijke vertelt: "Voor ons niet-Engelstaligen is een meertalige website eigenlijk niet weg te denken. Tot voor kort was dit enkel mogelijk binnen Joomla door middel van een zogenaamde 3e partij extensie zoals bijvoorbeeld het veelgebruikte Joomfish.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 6 december, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Diverse)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschDeze maand diverse presentaties: presentatie over JMonitoring door René Kreijveld (www.renekreijveld.nl), presentatie over extensies gebouwd door Carsten Engel (www.pages-and-items.com), presentatie over formulierencomponent Chronoforms door Ronald Meeuwissen (www.gj-r.nl) en een presentatie over formulierencomponent RSForms Pro door Hans Kuijpers (www.hkweb.nl).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 6 december, 20.00 uur: regio Amsterdam (Migratie)

jc-gebruikersgroep-amsterdamRonald Pijpers laat ons tijdens deze gebruikersgroep bijeenkomst zien hoe je een Joomla 1.5 site kan upgraden naar Joomla 1.7 met behulp van jUpgrade. Ronald is een vaste bezoeker van gebruikersgroep Rotterdam en eigenaar van zijn eigen bedrijf Intertron. Vandaag komt hij speciaal naar Amsterdam om je volledig bij te praten over de migratie van Joomla naar de actuele versies. Handig om vast voor te bereiden om het naderende "End of life" van Joomla 1.5 in april 2012!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 12 december, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Joomla 1.7 template)

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan met z'n allen wat dieper in over allerlei vormen van de social media in je eigen joomla site. De presentatie zal gegeven worden door Bianca Crown.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 13 december, 19.30 uur: regio Enschede (Event extensies)

jc-gebruikersgroep-enschedeTijdens deze bijeenkomst vergelijken we enkele evenementen componenten. Welke zijn er inmiddels beschikbaar voor 1.7. Niet of wel commercieel en wat is het verschil.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 19 december, 19.00 uur: regio Rotterdam (nnb)

jc-gebruikersgroep-rotterdamHet onderwerp voor deze bijeenkomst is nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 19 december, 19.30 uur: regio Assen (Community Builder)

jc-gebruikersgroep-assenDeze keer zal aan de hand van onze projectwebsite Community Builder worden besproken door Edmond Hamers van www.welldotcom.nl.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 28 december, 20.00 uur: regio Almere (nnb)

jc-gebruikersgroep-almereHet onderwerp voor deze bijeenkomst van gebruikersgroep Almere is nog niet vastgesteld.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.