Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in februari

In februari zullen er weer diverse bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen plaatsvinden. In Assen, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Enschede, 's-Hertogenbosch en Rotterdam. zullen de Joomla gebruikersgroepen deze maand bij elkaar komen. Onderstaand een overzicht van de data en onderwerpen. Natuurlijk zal bij de diverse gebruikersgroepen de recent uitgebrachte Joomla 1.6 versie het onderwerp van de bijeenkomst zijn.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort op een van de bijeenkomsten verwelkomen.

gebruikersgroepen

Dinsdag 1 februari, 20.00 uur: regio Enschede (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-enschedeNu de nieuwe versie Joomla 1.6.0 Stable vrijgegeven gaan we kijken naar de diverse nieuwe mogelijkheden. We zullen live een versie installeren en aan de hand van bekijken wat de verschillen zijn ten opzichte van versie 1.5

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 2 februari, 19.30 uur: regio Assen (Nieuwsbrieven)

jc-gebruikersgroep-assenDeze keer zal Ilse de Vries een presentatie geven over de nieuwsbrief extensie Acajoom. Ilse zal onder andere behandelen hoe je mailinglijsten aanmaakt, een basis layout maakt, content plaatsen, enz. De rest van de tijd zullen we opvullen met een vragenuurtje "Dokter Joomla!". Mocht je vragen hebben met betrekking tot Joomla!, dan kun ze in dit uurtje in de groep gooien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 februari, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Veiligheid)

jc-gebruikersgroep-arnhemJack Zweers houdt een presentatie over Joomla! en veiligheid.Je wilt natuurlijk dat de kans dat je site site gehacked wordt, zo klein mogelijk is. Een aantal basale zaken waar we aandacht aan schenken om dit te voorkomen zullen worden besproken. Waarschijnlijk heb je je hier al eens in verdiept. Deze avond zal vooral een avond met uitwisseling van (beveiligs)tips zijn. Dus, als je wil, kun je je laptop mee nemen zodat we elkaar het eea kunnen laten zien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 februari, 20.00 uur: regio Amsterdam (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-amsterdamDeze bijeenkomst zal volledig in het teken staan van Joomla 1.6 dat begin januari is uitgebracht. Neem je laptop mee en we gaan gezamelijk aan de slag om 1.6 te installeren, testen en de nieuwe functionaliteiten ontdekken. Natuurlijk kijken we daarbij naar de nieuwe mogelijkheden van Joomla ACL (rechtenbeheer) en hoe we kunnen migreren van 1.5 naar 1.6 (en is het eigenlijk wel al verstandig om te doen?).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 februari, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschDeze bijeenkomst zal volledig in het teken staan van Joomla 1.6 dat begin januari is uitgebracht. Neem je laptop mee en we gaan gezamelijk aan de slag om 1.6 te installeren, testen en de nieuwe functionaliteiten ontdekken. Natuurlijk kijken we daarbij naar de nieuwe mogelijkheden van Joomla ACL (rechtenbeheer) en hoe we kunnen migreren van 1.5 naar 1.6 (en is het eigenlijk wel al verstandig om te doen?).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 21 februari, 19.00 uur: regio Rotterdam (Nooku server)

jc-gebruikersgroep-rotterdamDit keer komt Johan Janssens (lead architect van Joomla! 1.5) speciaal over uit Diest in Vlaams-Brabant om ons wat te vertellen over Nooku Server, een Joomla! 1.5 Distribution met Nooku Framework aan boord en tal van andere innoviteiten. Johan reist de hele wereld over om zijn kennis over Joomla! en Nooku te delen en we zijn zeer vereerd dat hij bij ons langs komt. Unieke kans om hem eens live mee te maken!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 28 februari, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (nnb)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst is nog niet vastgesteld. Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.