In de januari zullen er acht bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 6 januari, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschJoomla! beveiliging (Jisse Reitsma - Yireo), Menu + Menu-Items (Jisse Reitsma - Yireo) en Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 7 januari, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenWe starten dit jaar met een gezellige, maar ook informatieve, avond met twee korte presentaties en een nieuwjaarsborrel. Berend Bouma gaat uitleggen hoe handig het gebruik van één van de meest onbegrepen en onderschatte plugins is, die gewoon in Joomla zelf zit: de 'Inhoud - Laad modules' plugin. Gebruik je vaak steeds weer terugkerende tekst, zoals handtekeningen en voorwaarden, dan is deze plugin een uitkomst en bespaart je heel wat werk! Marie-Anne Melis neemt ons mee in de wereld van de formulieren. RSForms (pro) is een extensie waarmee je gemakkelijk verschillende soorten formulieren (bijvoorbeeld een contactformulier of aanmeldformulier) op je website kunt maken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 7 januari, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeHet thema van deze bijeenkomst is nog niet bekend. Voor de JUG053 is er een (sub)forum op de Joomla Community onder Forum. Je kunt je abonneren op het forum van Enschede zodat je automatisch bericht krijgt als er iets nieuws wordt geplaatst. Ga naar het forumonderdeel en klik op forumopties, kies daar op 'Abonneer op dit forum'.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 13 januari, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtVanavond geeft Jisse Reitsma van Yireo een presentatie over phpMyAdmin en MySQL. Voor elke Joomla gebruiker is het handig om hier wat (meer) van af te weten. We zien je graag op onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 15 januari, 20.00 uur: regio Zutphen

jc-gebruikersgroep-zutphenVandaag gaan we dieper in op de nieuwsbriefextensie Acymailing in. Let op! Vanaf 2014 zitten we op een nieuwe locatie: nieuwstad 73 in Zutphen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 21 januari, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamMet: Nieuws uit de community, Hebben jullie gezien dat..? Nieuw: Estafette: feature van de maand een nieuw item uitgelicht van de nieuwste versie van Joomla door Nico Bouwman

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 27 januari, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamOp 27 januari zal Simon Kloostra, komen spreken over SEO en performance van Joomla sites aan de hand van zijn blog http://joomla-seo.net. De presentatie zal vooral beschrijven hoe je je website beter vindbaar kunt maken in Google.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 28 januari, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaHet wordt weer een ‘open avond’ waar iedereen zijn of haar probleem kan voorleggen. Dit wordt in de groep besproken waardoor we een oplossing kunnen aandragen. Deze avond is zowel voor beginners als gevorderden interessant bevonden!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens