Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in januari

In januari zullen er acht bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 7 januari, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is Joomla performance optimalisatie door Hans Kuijpers (www.hkweb.nl- @hans2103)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 januari, 19.30 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemWij gaan in deze bijeenkomst onze template in www.jugan.nl configureren

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 8 januari, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenJe hebt een mooie website gemaakt. Dan is het ook prettig als je beoogde bezoekers hem ook weten te vinden! Hoe bereik je dat? Anja Hage komt deze avond de basis SEO-instellingen (Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie) van Joomla uitleggen. Met SEO kun je ervoor zorgen dat je website zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines is terug te vinden.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 8 januari, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeTijdens deze eerste bijeenkomt van het nieuwe jaar zal Rudi ons iets gaan vertellen over het gebruik van webfonts in Joomla!. Er zal ook ruimte zijn voor vragen en we zien ook graag waar jullie mee bezig zijn.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 januari, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtHet zelf maken van templates en het omgaan met templates staan hoog op het onderwerpenverlanglijjstje van de bezoekers van JUG Utrecht. Vanavond komt Jisse Reitsma - Joomla!-enthousiast, PHP programmer, lead developer bij Yireo en auteur van het boek Joomla!-templates ontwerpen - ons alles erover vertellen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 januari, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnIn de laatste maanden van het jaar zijn er vanuit de groep een paar presentaties geweest. Oa een leerzame workshop van Paul over het gebruik van standaard templates, Erik die iets vertelde over outsourcing en Arjen die dieper inging in de opbouw van een template. Wie wil 14 januari iets laten zien over zijn of haar laatste project of Joomlaspecialiteit? We kunnen daar het eerste uur voor inruimen en min of meer traditiegetrouw daarna nog wat vragen doornemen die er leven.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 22 januari, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamAkeeba backup & restore

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 30 januari, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaWe hebben Sander Potjer te gast op deze avond. Hij zal ons inzicht gaan geven in het Joomla-project. Zowel internationaal, als ook in Nederland, zijn dagelijks velen betrokken bij de ontwikkeling van Joomla. Sander is daar intensief bij betrokken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.