Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in januari

In het afgelopen jaar hebben er in totaal 92 verschillende bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België plaatsgevonden. Een enorm aantal en we danken iedereen die heeft bijgedragen aan het organiseren, spreken en deelnemen van deze bijeenkomsten!

Deze maand zullen er bijeenkomsten in Assen, Arnhem/Nijmgenen, Amsterdam, Enschede, Venlo en Rotterdam plaats vinden. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 9 januari, 19.30 uur: regio Assen (RSforms PRO)

jc-gebruikersgroep-assenRSForm!Pro door Arjen Schrijvers (www.schrijvers123.nl). Deze keer zal aan de hand van onze projectwebsite www.jproject.nl de extensie RSForm! Pro worden besproken. Arjen Schrijvers zal ons inwijden in de vele en verrassende mogelijkheden van RSForm!Pro. De extensie is niet gratis maar wel betaalbaar. Wellicht het overwegen waard.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 9 januari, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Joomla 1.7 template)

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan verder met de template die we vorige keer met Eric Ribberink opgezet hebben en deze online zetten.We gaan er extenties en modules in toevoegen.De bedoeling is dat we voor de zomervakantie een echte hacker laten komen om onze site live proberen te laten kraken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 9 januari, 20.00 uur: regio Amsterdam (Joomla 2.5)

jc-gebruikersgroep-amsterdamTijdens deze bijeenkomst van gebruikersgroep Amsterdam kijken we naar de nieuwe functionaliteiten van Joomla 2.5. Joomla 2.5 zal rond 10 januari worden vrijgegeven, dus tijdens deze bijeenkomst kunnen we naar de Release Candidate versie van Joomla 2.5 kijken!. Verder gaan we met de groep het jaarprogramma voor de gebruikersgroep Amsterdam vaststellen, nog steeds afwisselend maandag/dinsdag, wat willen we veranderen en welke onderwerpen? Kortom, samen nadenken over 2012.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 10 januari, 19.30 uur: regio Enschede (De basis)

jc-gebruikersgroep-enschedeWe beginnen het nieuwe jaar met het meest populaire onderwerp - Templates. We beginnen bij het begin, de minimale bestanden die je nodig hebt, de indeling van je index.php, het toevoegen van moduleposities en de eenvoudige PHP codes binnen de index.php. De indeling stijlen via CSS en de joomlaclasses ontdekken aan de hand van (core) voorbeelden. Stapje voor stapje zullen we in meerdere bijeenkomsten verder bouwen en steeds meer geavanceerde codes gaan ontdekken en tips en trucs toepassen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 10 januari, 20.00 uur: regio Venlo (JMonitoring)

jc-gebruikersgroep-venloOp dinsdagavond 10 januari zal de eerste gezamelijke bijeenkomst met de regionale HCC-afdeling Noord Limburg plaatsvinden in "De Witte Kerk" in Venlo-Noord van 20:00 uur tot 23:00 uur. Na de kennismaking zal geïnventariseerd worden welke onderwerpen in de komende werkgroep bijeenkomsten behandeld zullen worden en zal aan de hand hiervan een programma opgesteld worden. Het Joomla-onderwerp dat die avond door Ludo Arts (coördinator van JUG077) behandeld zal worden is JMonitoring een tool waarmee meerdere, verschillende Joomla websites vanuit één omgeving beheerd kunnen worden.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 24 januari, 19.00 uur: regio Rotterdam (Joomla 2.5)

jc-gebruikersgroep-rotterdamOp 24 januari komt Joomla! 2,5 uit, de volgende long term support (LTS) versie. Dit is een Release Party en Nieuwjaars-receptie. Vol informatie over alles rond Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.