Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in juli

Ondanks de vakantie periode zullen er in de maand juli weer diverse bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België plaatsvinden. In Almere, Assen, Enschede, 's Hertogenbosch en Rotterdam komen Joomla gebruikers deze maand bij elkaar.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 4 juli, 19.30 uur: regio Assen (Wie durft?)

jc-gebruikersgroep-assen'Wie durft? Meld je website aan voor een opbouwende analyse door de groep'

Aan de hand van een 'checklist' kunnen we de daarvoor aangemelde websites met elkaar onder de loep nemen. Meld je website aan via een reactie op dit topic of via e-mail.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 4 juli, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (nnb)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is nog niet bekend. Heb je suggestie, dan vernemen we ze graag via Google Form. Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 juli, 20.00 uur: regio Enschede (JCE & ACL)

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze avond vullen we met een demonstratie van de JCE editor in Joomla 1.6 en we gaan voorzichtig beginnen met het verkennen van de ACL functie.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 19 juli, 19.00 uur: regio Rotterdam (Migratie)

jc-gebruikersgroep-rotterdamRonald Pijpers laat zien hoe je een migratie van versie 1.5 naar 1.6 uitvoert. (onder voorbehoud)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 27 juli, 20.00 uur: regio Almere (nnb)

jc-gebruikersgroep-almereHet onderwerp voor de 2e bijeenkomst van gebruikersgroep Almere is nog niet bekend. Suggesties zijn welkom!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.