Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in maart

In de maand maart zullen er weer diverse van Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België plaatsvinden. In Antwerpen, Assen, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Enschede, Venlo (nieuw!), Rotterdam en Zwolle zullen de gebruikersgroepen bij elkaar komen. Onderstaand een overzicht van de data en onderwerpen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 1 maart, 20.00 uur: regio Enschede (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-enschedeNu de nieuwe versie Joomla 1.6.0 Stable vrijgegeven gaan we kijken naar de diverse nieuwe mogelijkheden, een introductie tot Joomla 1.6!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 2 maart, 19.00 uur: regio Venlo ("NIEUW")

jc-gebruikersgroep-venloHet Thema van de allereerste bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Venlo is "NIEUW". NIEUW is namelijk deze gebruikersgroep, we willen graag samen met jullie de opzet van de gebruikersgroepen in onze regio bepalen. Jullie inbreng is daar om zeer welkom.
NIEUW is ook Joomla 1.6. Nu Joomla 1.6 uit is kunnen we hier uiteraard niet om heen, tijdens deze eerste bijeenkomst gaan we uitgebreid in op de verschillen tussen Joomla 1.5 en 1.6

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 2 maart, 19.30 uur: regio Assen (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-assenWe zullen deze keer de vernieuwingen doornemen die Joomla! 1.6 met zich meebrengt doornemen. Denk bijvoorbeeld aan de geneste categorieen, uitgebreide gebruikersrechten en waar je rekening mee moet houden met upgraden naar Joomla! 1.6.

Tijd die over is zal worden besteed aan een vragen uurtje onder het mom van "Dokter Joomla!". Je kan hier je openstaande vragen kwijt aan de andere leden van de groep. Leuk voor discussies!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Donderdag 3 maart, 19.00 uur: regio Antwerpen (Joomla 1.6)

jc-gebruikersgroep-antwerpenDe volgende bijeenkomst van de gebruikersgroep Antwerpen (of Vlaanderen) gaat door op 3 maart, terug op dezelfde locatie als de vorige keer. Onderwerpen tot nu toe: AKEEBA backup, Joomla 1.6 & Dokter Joomla.

Bedoeling is om tijdens deze avond een paar JUG delenemers iets te laten voorstellen. Dus de bovenstaande onderwerpen kunnen nog uitgebreid worden.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 8 maart, 20.00 uur: regio Amsterdam (Dokter Joomla)

jc-gebruikersgroep-amsterdamDeze bijeenkomst zal Dokter Joomla aanwezig zijn om je problemen aan voor te leggen. Vragen over Joomla, het gebruik ervan of problemen waar je niet uitkomt? Dokter Joomla biedt uitkomst!

Wie Dokter Joomla is? Dat ben jij, en alle andere deelnemers van de gebruikersgroep. We helpen elkaar deze avond op weg en delen kennis met elkaar. Er is altijd wel iemand die advies kan geven over een bepaald onderwerp.

Daarnaast zullen we iemand uit de groep vragen een recent opgeleverd project te presenteren.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 maart, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Verdienen met Joomla)

jc-gebruikersgroep-arnhem

Worstel je ook wel eens met vragen hoe je je site nu het best kunt verkopen en daar ook de vruchten van plukt? Vanavond gaat Henk van Cann, directeur 2Value - //www.2value.nl, een workshop leiden om ons dat te laten ervaren.

Onderwerpen: "Projectmanagement en projectvoortgangssturing algemeen voor open source en vervolgens specifiek voor Joomla", selectiespel: "Waarom is Joomla beter dan een closed cms of een ander open source cms?"  & "Hoe richt je je verdienmodel in?"

Het wordt een actieve avond, waarvan iedereen iets kan op steken, beginnend en gevorderde. Ook als je een site maakt voor je vereniging of puur voor jezelf zal deze avond zinvol zijn. Dus komt allen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 15 maart, 19.30 uur: regio Zwolle (Thema volgt)

jc-gebruikersgroep-zwolleVoor deze bijeenkomst is nog geen thema bepaald. Wil je ideeën aanbieden? Plaats dan snel iets op ons subforum.

Naast een presentatie of demo is er volop de mogelijkheid om je eigen projecten te tonen, handige tips, tools en extensies met elkaar uit te wisselen en onder het genot van een frisje te netwerken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 22 maart, 19.00 uur: regio Rotterdam (Juridische Zaken)

jc-gebruikersgroep-rotterdamTwee verschillende onderwerpen zullen deze avond gepresenteerd worden:

Waarom en wanneer Joomla! 1.6?
Door David-Andrew de Boer (Chill Creations): "Ik merk op fora en bij klanten dat er niet goed wordt nagedacht over wanneer je nou 1.5 en wanneer 1.6 gebruikt, en dat er veel verwarring is"

Juridische zaken om rekening mee te houden bij het maken van een website
Onder voorbehoud. We hebben Mr. Lennert Ouwerkerk gevraagd om iets te komen vertellen over leveringsvoorwaarden en andere juridische zaken waar je mee te maken kunt krijgen als je websites voor anderen maakt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.