In maart zullen er tien bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 5 maart, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenMarijke Stuivenberg gaat deze avond in op de actualiteiten rond de nieuwste Joomlaversie 3.x. Natuurlijk zal ze de verschillen tussen Joomla 2.5 en 3.x laten zien. En daarbij globaal demonstreren hoe de nieuwste functionaliteiten werken en aangeven waar hierover meer informatie is te vinden.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 maart, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeOp deze bijeenkomst vragen we alle aanwezigen een leuke bijdrage te leveren door iets te laten zien wat zij met Joomla of een extensie gedaan hebben. Dit kan een kleine module zijn, een leuke aanpassing, tot een uitgebreid component. Alles mag en alles is interessant!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 maart, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamWe gaan de handen uit de mouwen steken! Wie doet mee? We gaan een joomla 2.5 responsive template maken. Aan het einde van de avond heb jij zelf je eerste Joomla 2.5 responsieve template gemaakt! Lijkt het je wat meld je dan hieronder aan.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 11 maart, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnOnderwerp voor deze meeting is nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 11 maart, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtAnja Hage van Web-Effect gaat ons vanavond meer vertellen over een aantal basis functies van Google Analytics zoals: Hoe koppel je Google Analytics aan je Joomla website? Hoeveel bezoekers bezoeken je website? Waar komen bezoekers vandaan? Met welke zoekwoorden? Welke pagina's zijn er bekeken? Hoe lang blijven bezoekers op je website?

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 16 maart, 9.30 uur: regio Antwerpen

jc-gebruikersgroep-antwerpenOp vraag van de gebruikers en de leden van de JUG Vlaanderen zijn er nu maandelijks bijeenkomsten in het CVO te Temse. Ook is er een website opgezet waar je alles kunt lezen, alsook de data en agendapunten kunt raadplegen van de volgende vergadering. Kijk maar eens op http://www.jugvlaanderen.be

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 19 maart, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamDemo door Roland Dalmulder over werken met Firebug en andere tools om je website te verbeteren. bewerken van CSS bestanden, analyseren van snelheid website, je website controleren op fouten, informatie over je afbeeldingen tonen

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 27 maart, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaTijdens de bijeenkomst van 27 maart zijn we van plan om de avond in te vullen door elkaars websites te bekijken en te bespreken. Breng de adressen mee en we bespreken de site of meld 'm alvast op het forum of aan Edith.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

 

Reageer

1000 Resterende tekens