Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in november

In Almere, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Assen, Heerenveen, 's Hertogenbosch en Rotterdam komen Joomla gebruikers in November bij elkaar voor een bijeenkomst van de Joomla gebruikersgroepen. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 1 november, 19.30 uur: regio Heerenveen (Social Media)

jc-gebruikersgroep-heerenveenOp 1 november 2011 verzorgt Berend Bouma een lezing over social media in relatie tot je website. Wat houden social media in? Wat zijn de voor- en nadelen en wat is de kracht van social media voor je bedrijf, vereniging of andere organisatie? Welke extensies voor Joomla! zijn er om social media in je website te integreren?

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 1 november, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Webshops)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is webshops in Joomla!. Virtuemart 2.0 door Gert-Jan Radstaake van //www.gj-r.nl en MageBridge door Jisse Reitsma van //www.yireo.com

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 1 november, 20.00 uur: regio Amsterdam (Gallery Extensies)

jc-gebruikersgroep-amsterdamHet kiezen van een fotocomponent is een van de meest gestelde vragen tijdens onze JUG bijeenkomsten. De afgelopen weken heeft Henk Rijneveld een paar van de mogelijkheden onderzocht. Het is een hele bonte verzameling geworden, maar hij wilt graag zijn (vooral) subjectieve mening hierover delen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 november, 19.30 uur: regio Assen (Joomla 1.7 template)

jc-gebruikersgroep-assenJoomla! 1.7 template bouwen door Arjan Menger van www.welldotcom.nl. Aan de hand van een ontwerp gemaakt voor de project website, zal tijdens deze avond live de template voor dit project worden gebouwd.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 november, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Joomla 1.7 template)

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan op deze avond dieper in op het 'van de grond af' vervaardigen van een template. Hierbij wordt uitgegaan van een standaard-installatie van Joomla 1.7, zoals Jack de vorige keer heeft laten zien. Om de werking te kunnen testen zijn alvast een paar categorieën en artikelen aangemaakt. Het template wordt op de avond zelf gemaakt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 22 november, 19.00 uur: regio Rotterdam (Formulieren)

jc-gebruikersgroep-rotterdamHet plan is om ons deze keer met formulieren in Joomla bezig te houden. Ilja Bos demonstreert een toepassing met een formulier. Nico Bouwman geeeft ook een demo, wat kun je doen met RSforms. We hebben René Kreijveld gevraagd wat geavanceerde toepassingen met RSforms te komen showen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 30 november, 20.00 uur: regio Almere (Menu's)

jc-gebruikersgroep-almereHet onderwerp voor deze bijeenkomst van gebruikersgroep Almere is sitenavigatie en menu's.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.