Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in oktober

In de oktober zullen er tien bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 1 oktober, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschDe onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn: Joomla 3.2 -> Gert-Jan Radstaake (GJ-R.nl), Backup maken met Akeeba... en backup terugzetten -> Adri Hessel (netsolid.nl), Dokter Joomla -> jouw site onder de loep. Loop je ergens tegenaan en heb je hulp nodig van een van je #JUG073 collegae... stel je vraag en wellicht kunnen we je verder helpen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 1 oktober, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenOnze spreker van vanavond, Peter Martin, heeft 2 bijzonder interessante onderwerpen voor ons in petto. 1) Als admin van het forum van joomla.org weet hij als geen ander welke problemen er veel voorkomen onder Joomlagebruikers. Vanavond een bloemlezing uit deze problemen om van te leren! 2) JCE is als editor bijna onmisbaar voor veel Joomlagebruikers. Bij het tweede onderwerp van deze avond zal Peter leuke (nieuwe) weetjes over en bruikbare trucs voor de JCE-editor laten zien. Een avond met voor iedereen wat wils, die je niet wilt missen! Kom dus ook!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 1 oktober, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeGerard Bies zal een presentatie geven over Bootstrap. Daarnaast natuurlijk de laatste nieuwstjes en je kan je problemen weer voorleggen aan Dr. Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 oktober, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamAnaloog aan de Joomla Pizza Bugs & Fun houden we in oktober onze eigen Joomla Sushi Bugs & Fun. Doel van dergelijke ontmoetingen is dat alle aanwezigen aan het eind van de avond in staat zijn op hun eigen laptop Joomla patches te kunnen testen. Want Joomla moet getest worden, en patches en fixes moeten ook getest worden. En we willen natuurlijk allemaal bijdragen aan een nog beter Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 7 oktober, 19.30 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan vandaag over Tags praten en toepassen in onze eigen site.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 oktober, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnOnderwerp nog niet bekend

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 14 oktober, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtDe onderwerpen van deze bijeenkomst zijn nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 15 oktober, 19.30 uur: regio Zwolle

jc-gebruikersgroep-zwolleWe gaan weer van start. Dit keer zonder spreker. Iedereen heeft wel een aantal onderwerpen waarvan het de moeite waard is om eens gezamenlijk door te bespreken. Mail deze onderwerpen aan mij ( [email protected]) voor 10e oktober. Aan de hand daarvan maken we het programma voor de 15e oktober.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 22 oktober, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamNog niet bekend

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 30 oktober, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaTijdens deze avond zal niemand minder al Eric Tiggeler onze gastspreker zijn. Eric is regelmatig spreker in het kader van het gebruik van Joomla en bekend zijn zijn kritisch opmerkingen op het gebruik van de Nederlandse taal op websites. Voor ons gaat ie met name over het gebruik van 'tags' spreken en hoopt ie dat Joomla 3.2 tegen die tijd uit is.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.