Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in oktober

In okober zullen er 9 bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 1 oktober, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemOp deze bijeenkomst gaan we samen met Sandra Heijink (grafische vormgeving) en Léontine van `Geffen Lamers ( fotografie )kijken naar meerder websites om te bepalen wat fotografie en vormgeving kunnen betekenen voor een website.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 oktober, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenHeb je een prachtige website gemaakt, maar blijven je bezoekers weg? Tijd om eens kritisch naar je webteksten te kijken! Als je meer wilt weten over de meestgemaakte fouten bij het schrijven van webteksten, mag je deze avond die door Eric Tiggeler wordt verzorgd, zeker niet missen. Eric Tiggeler is tekstschrijver en heeft boeken geschreven over diverse onderwerpen die met taal en (web-)communicatie te maken hebben.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 oktober, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is CCK. Internet Project Plan - Gert-Jan Radstaake (www.gj-r.nl/) deze presentatie hoort bij het JUG073 project waarbij we met z'n allen een website gaan maken. Joomla veranderen zonder core hacks - Peter Martin (www.db8.nl)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 oktober, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze avond nemen we de mogelijkheden van de veel gebruikte JCE editor door en tevens de plugins waarvoor je een abonnement nodig hebt. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor de laatste nieuwtjes en vragen vanuit de groep. Heb je zelf een leuk onderwerp, een extensie die je wilt showen dan kan dat ook.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 oktober, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnHet onderwerp voor deze bijeenkomst is nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 oktober, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtVanavond krijg jij de kans om jouw kennis en ervaringen met ons te delen. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:
Joomla 3.0, heb jij al Joomla 3.0 geïnstalleerd? Wat zijn je ervaringen? Laat het ons zien.
Veiligheid, welke maatregelen heb jij genomen om je website(s) te beveiligen? Laat het ons zien. Welke extensie gebruik je daarvoor?
De cookie-wet, hoe ga jij daarmee om? Heb jij maatregelen genomen? Gebruik je een extensie en zo ja, welke? Wat zijn je ervaringen? Laat het ons zien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 9 oktober, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamTijdens deze bijeenkomst van Joomla Gebruikersgroep Amsterdam staat Joomla 3.0 centraal. Deze versie is net verschenen, tijd om met elkaar de nieuwe mogelijkheden van deze versie te bespreken en natuurlijk of je 3.0 al kunt gebruiken op je eigen sites.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 24 oktober, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamAndere systemen voor inhoud beheer van een website: een kijkje bij WordPress en Drupal. Behalve Joomla! zijn er nog veel meer open source Content Management Systemen (CMS). Een aantal heel bekende en veelgebruikte zijn WordPress en Drupal. Van deze 2 laten we vanavond wat zien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 31 oktober, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-assenAan het programma wordt gewerkt!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

 

 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.